Αντίο στην Ευρώπη με ήττα με συνθήματα κατά του Αλαφούζου

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε το Europa League με μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά από την Θέλτα με 2-0, και με τους πράσινους να κάνουν δυο αρνητικά ρεκόρ στον θεσμό. Πρώτο και κύριο κατέκτησαν μόλις έναν βαθμό σε φάση ομίλων και δεύτερον έφτασαν τα 13 σερί ματς χωρίς νίκη.
 
Το τριφύλλι σε ένα ματς που αγωνίστηκε με πολλά νέα πρόσωπα έδειξε για ακόμη μια φορά κακό πρόσωπο κόντρα σε μια ομάδα που ήθελε τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
 
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε προαναγγείλει από τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Θέλτα ότι θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με το ίδιο σχήμα που έπαιξε το τριφύλλι κόντρα στον ΠΑΟΚ και δοκιμάζοντας απλά κάποιες παίκτες του σε άλλες θέσεις για να δει αν θα μπορούν να ανταποκριθούν. Αυτό και έκανε καθώς σε σχέση με την αναμέτρηση της Κυριακής η ενδεκάδα των πράσινων είχε έξι αλλαγές.
 
Συγκεκριμένα στο 4-4-2 του τριφυλλιού ο 48χρονος τεχνικός έβαλε τον Στιλ κάτω από τα γκολπόστ. Στα δεξιά έπαιξε ο Μέστο και αριστερά ο Χουχούμης ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Μολέντο, Ιβανόφ. Στην μεσαία γραμμή στα δεξιά βρέθηκε ο Εμποκού, αριστερά ο Γουακάσο και οι δυο αμυντικοί χαφ ήταν οι Ζέκα, Λουντ. Το δίδυμο της επίθεσης αποτελούνταν από τους Βιγιαφάνιες, σε έναν ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει και τον Ρινάλντι στο πρώτο επίσημο ματς που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα των πράσινων.
 
Από την άλλη πλευρά η Θέλτα έπαιξε με τους Ρουμπέν Μπλάνκο στην εστία, ο Ούγκο Μάγιο δεξιά στην άμυνα, ο Χόνι Κάστρο αριστερά και οι Ρονκάγλια και Καμπράλ στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή, οι Ραντόγια, Βας και Ερνάντες ήταν η τριάδα και στην επίθεση, οι Ορεγιάνα και Μπονγκοντά οι δύο εξτρέμ με τον Γκουϊντέτι  να είναι ο φορ περιοχής.
 
Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαϊδης"
Διαιτητής: Andris Treimanis (LVA)
Βοηθοί: Haralds Gudermanis (LVA), Aleksejs Spasjonnikovs (LVA)
Τέταρτος διαιτητής: Raimonds Tatriks (LVA)
Επιπρόσθετοι: Aleksandrs Golubevs (LVA), Edgars Malcevs (LVA)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μέστο, Μολέντο, Ιβανόφ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (82΄Κουτρουμπής), Εμποκού, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες (70' Λέτο), Ρινάλντι (60' Ιμπάρμπο).
ΘΕΛΤΑ (Εντουάρντο Μπερίσο): Ρουμπέν Μπλάνκο, Ούγκο Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάγλια, Χόνι Κάστρο, Ραντόγια, Βας (63' Ντίας), Πάμπλο Ερνάντες, Μπονγκοντά, Ορεγιάνα (83' Σίστο), Γκουιντέτι (90' Σέρχι Γκόμεθ).
Γκολ: 4' Γκουιντέτι, 76' Ορεγιάνα
Κίτρινες: 34' Λουντ, 69' Γουακάσο
Κόκκινες:
 
 
Πηγή: www.sport24.gr
  
 

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη