Χείμμαρος ο Αλέφαντος αποθεώνει Πιέρο και κράζει Ολυμπιακό

Δραματικές καταστάσεις. Τα έχω πει επανειλημμένως. Δεν επιτρέπεται με δύο 11άδες ο Ολυμπιακός να διασύρεται από το ΑΠΟΕΛ με ήττες εντός και εκτός, να βγαίνει δεύτερος πίσω του σε έναν εύκολο όμιλο. Οι άλλες ομάδες βέβαια εδώ στην Ελλάδα να μη γελούν γιατί είναι πολύ πίσω από τον Ολυμπιακό, χάνουν το πρωτάθλημα δικαιότατα από τον Νοέμβρη, ας κοιτάξουν τα χάλια τους. Όμως εμείς έχουμε πρόβλημα με τον Μπέντο.
 
Βλέπεις ρε Μπέντο ΑΠΟΕΛ στο βίντεο πριν το ματς ή όχι; Βλέπεις το κλειστό 4-2-3-1 που γίνεται 4-4-2, με κλειστές τις γραμμές, έξυπνη κάλυψη πίσω, σκληροτράχυλη ομάδα και ταχύτητα στις αντεπιθέσεις; Τον Σωτηρίου του ΑΠΟΕΛ τον έχεις δει;
 
Πώς μπαίνεις να παίξεις με τόσο ψηλά την άμυνα, έχοντας Ντα Κόστα και Βιάνα, έξω τον Μιλιβόγεβιτς, και βάζεις τα πιτσιρίκια μέσα! Ολυμπιακός είσαι, μικραίνεις τον Ολυμπιακό. Διαλύεις παίκτες όπως ο Τσόρι, ο Μαρίν, ο Πάρντο, και βάζεις μέσα όλα τα πιτσιρίκια, και Ρέτσο και Ανδρούτσο και Μανθάτη, πλάκα μας κάνεις;
 
Αυτός ο Σωτηρίου του ΑΠΟΕΛ θα είναι πολύ καλή μεταγραφή για όποια ελληνική ομάδα τον πάρει! Να παίκτης για τον Ολυμπιακό να έρθει και να παίξει γιατί κουράστηκα να βλέπω τον Ιντέγε να μην κάνει κίνηση δεξιά-αριστερά, να μη βγάζει μια προσωπική ενέργεια, να κάνει μια τριάδα μπροστά με τον Ελιονούσι και τον Σεμπά δραματική, χωρίς προσωπικές ενέργειες. Έχοντας και τον Φορτούνη σε κακή κατάσταση, δεν βλέπονται οι μπροστινοί.
 
Γρήγορος ο Σωτηρίου, καλά σωματικά προσόντα, ψηλός, δυνατός, έξυπνος, ξέρει μπάλα, στο πρώτο ημίχρονο μου άρεσε πολύ. Και όταν συναντούσε τον λάθος τρόπο άμυνας του Μπέντο, έκανε πάρτι. Έβρισκε 2 στόπερ αργούς με 10 μέτρα απόσταση μεταξύ τους και χωνόταν ανάμεσα. Με μία φάση πέρναγε και τους δύο μαζί στο α' ημίχρονο. Εκεί ήθελε τον Ντα Κόστα να πηγαίνει πάνω του και τον Βιάνα να κάνει λίγο βάθος.
 
Παραγκωνίζεις τον Τσόρι τόσο καιρό, του κάνεις πόλεμο, τον βάζεις μέσα τώρα αλλαγή να παίξει 10 λεπτά, έχοντας βάλει τα παιδάκια, και ενώ τον διαλύεις με αυτά που κάνεις, ό,τι καλό πήγε να κάνει ο Ολυμπιακός στο τέλος, από τον Τσόρι ήτανε.
 
Ένας Μπέντο δραματικός. Ούτε ήξερε τι έπαιζε ο καθένας. Τι λέει στους μπροστινούς; Να μην παίρνουν μία προσωπική ενέργεια, τι οδηγίες τους δίνει, να κάνουν μόνο τους εργάτες; Σαν μπάστακες στήνονται οι μπροστινοί.
 
Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό σέρνονται οι αντίπαλοί του εδώ. Αυτός ο προπονητής αντί να φτιάχνει παίκτες, τους χαλάει. Έχει καλύτερο υλικό ο ΑΠΟΕΛ από τον Ολυμπιακό και βγαίνει πρώτος; Με τίποτα. Είναι θέμα προπονητή.
 
Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα 20λεπτο πολύ καλό, ήταν γρήγορος, ο Ροντρίγκες φανταστικός, έχει μεγάλη ταχύτητα ο ΠΑΟΚ και στα μπακ, όχι μόνο στα εξτρέμ, βγαίνει πολύ ωραία μπροστά. Όμως η πληγή είναι ο φορ, είτε ο Κουλούρης, είτε ο Αθανασιάδης είναι παραφωνία. Και ο Πέλκας καλός ήταν από πίσω. Άμα βρει ένα σέντερ φορ γρήγορο σαν τους εξτρέμ του ο ΠΑΟΚ και γκολτζή θα αλλάξει επίπεδο. Πρέπει να τον πληρώσεις ακριβά όμως τέτοιο παίκτη. Και να σας πω κάτι;
 
Ακόμα και τον Σωτηρίου να είχε ο ΠΑΟΚ πολύ καλύτερος θα ήταν σε σχέση με τον Αθανασιάδη.
 
Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός. Τραγικός. Και στο ματς με τον ΠΑΟΚ χάλια ήταν. Δύο ματς ο Ουζουνίδης δεν έχει αλλάξει τίποτα. Του Στραπατσόνι την ομάδα βλέπω. Είναι στήσιμο ομάδας αυτό; Είναι αλλαγές αυτές; Στο τέλος βάζεις τον Κουτρουμπή να κάνει τι; Να μη φας άλλα γκολ; Μια μέτρια ομάδα ήταν η Θέλτα, αδιάφορη, και με αλλαγές μέσα, και όμως έκανε περίπατο στη Λεωφόρο. Όλοι κάνουν περίπατο ποια στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό.
 
Πηγή: sportdog.gr

Δειτε Επισης

Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Το φυλαχτό του πατέρα του Τζολάκη στη διαδικασία των πέναλτι-«Πήραμε μαζί την πρόκριση»
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε