Πως εισπράττουν στην Ελλάδα την «πόρτα» ΑΠΟΕΛ σε ΠΑΟΚ για Πιέρο

Ο ΑΠΟΕΛ έκλεισε την πόρτα στον ΠΑΟΚ που ενδιαφέρθηκε για τον Πιέρο Σωτηρίου, όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση από τους «γαλαζοκίτρινους», οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι ο διεθνής επιθετικός δεν παραχωρείται.
 
Δείτε τα δημοσιεύματα των ελλαδικών Μέσων Ενημέρωσης
 
Sdna.gr
Άκυρο του ΑΠΟΕΛ σε ΠΑΟΚ για Σωτηρίου!
 
Ο ΑΠΟΕΛ με τον πιο επίσημο τρόπο απέρριψε και επισήμως την πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Πιέρρο Σωτηρίου!
Aρνητική ήταν η απάντηση του ΑΠΟΕΛ στην πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Πιέρρο Σωτηρίου. Όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο κυπριακός σύλλογος, μετά το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, προτιμήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας της ομάδας μας με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Μας μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον Πιέρο Σωτηρίου. Ο ΑΠΟΕΛ ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ για το ενδιαφέρον αλλά ξεκαθάρισε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται αυτή την περίοδο."
Μάλιστα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SDNA στο ραντεβού ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν πήγε καν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, δείγμα ότι ο κυπριακός σύλλογος δεν σκέφτηκε ποτέ σοβαρά να παραχωρήσει τον Κύπριο σέντερ-φορ, κάτι που γεννά ερωτηματικά για τον σκοπό του ταξιδιού του Λούμπος Μίχελ στην Κύπρο...
 
Gazzetta.gr
«Πόρτα» για Σωτηρίου
 
Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για την συνάντηση με άνθρωπο του ΠΑΟΚ, διευκρινίζοντας πως ο Πιέρος Σωτηρίου δεν παραχωρείται.
Σαφώς και αν δεν υπάρξει θεαματική ανατροπή (σ.σ σε μεταγραφική περίοδο είμαστε κι όλα γίνονται) είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα πήρε επίσημη μορφή.
Ο Λούμπος Μίχελ έκανε το ταξίδι από την Θεσσαλονίκη στην Κύπρο για την περίπτωση του άσου του ΑΠΟΕΛ όμως η απάντηση ήταν αρνητική. Μάλιστα για να μην υπάρξει παραφιλολογία ο Κυπριακός σύλλογος φρόντισε με τον πλέον επίσημο τρόπο να κάνει γνωστό ότι και πρόταση υπήρξε, αλλά και απάντηση πως ο Σωτηρίου την δεδομένη χρονική στιγμή δεν παραχωρείται.
Πάντως το ξαναλέμε. Είμαστε σε μεταγραφική περίοδο και μάλιστα στην αρχή της. Τα πάντα γίνονται, τα πάντα ανατρέπονται. Μένει να δούμε αν πλέον μετά και την ανακοίνωση των πρωταθλητών Κύπρου, ο ΠΑΟΚ επανέλθει με νέα πρόταση ή στρέψει αλλού την προσοχή του. 
 
Η σχετική ανακοίνωση των Κυπρίων:
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας της ομάδας με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Μας μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον Πιέρο Σωτηρίου. Ο ΑΠΟΕΛ ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ για το ενδιαφέρον αλλά ξεκαθάρισε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται αυτή την περίοδο.
 
Sport24.gr
"Πόρτα" ΑΠΟΕΛ στον ΠΑΟΚ για Σωτηρίου!
 
Δεν προχωρά η περίπτωση απόκτησης του Πιέρου Σωτηρίου απ' τον ΠΑΟΚ. Ο Λούμπος Μίχελ ταξίδεψε στην Κύπρο προκειμένου να συναντήσει δια ζώσης του διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ με αντικείμενο συζήτησης τον 23χρονο επιθετικό.
Όμως, όπως ανακοίνωσε επίσημα η κυπριακή ομάδα λίγο μετά το τέλος της συνάντησης, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται αυτή την περίοδο, ευχαριστώντας παράλληλα τον "Δικέφαλο" για το ενδιαφέρον.
Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός από τον ΠΑΟΚ, κι ο Ολυμπιακός που εδώ και καιρό παρακολουθεί τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος είχε περάσει στην Αθήνα τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας της ομάδας μας με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Μας μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον Πιέρο Σωτηρίου. Ο ΑΠΟΕΛ ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ για το ενδιαφέρον αλλά ξεκαθάρισε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται αυτή την περίοδο.
 
sport-fm.gr
Μπλόκο του ΑΠΟΕΛ στον ΠΑΟΚ: «Ο Σωτηρίου δεν πωλείται»!
Ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Λούμπος Μίχελ και τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Πιέρου Σωτηρίου, τονίζοντας ωστόσο πως ο 23χρονος φορ δεν πωλείται. 
Πάνω που άναψε η φωτιά… ο ΑΠΟΕΛ την έσβησε! Ο κυπριακός σύλλογος με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter επιβεβαίωσε επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πιέρο Σωτηρίου ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως ο παίκτης δεν είναι προς παραχώρηση.
 

Δειτε Επισης

Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν