Ο Ανσαριφάρντ έσωσε τον Ολυμπιακό με τον ʼρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Ένα βράδυ από τα παλιά έζησε το "Κλεάνθης Βικελίδης", με τον Άρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι ομάδες, για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.
 
Ο Νίκος Αναστόπουλος προχώρησε ροτέισον, έχοντας ως προτεραιότητα για την ομάδα του το πρωτάθλημα, διατηρώντας στο αρχικό σχήμα της ομάδας του μόνο τέσσερις (Διούδης, Ιντζίδης, Ρόβας, Ντούνης) από τους συνήθως βασικούς του παίκτες. Ο Έλληνας τεχνικός παρέταξε τον Άρη σε διάταξη 4-2-3-1.
 
Εκτεταμένο ροτέισον από τον Πάουλο Μπέντο, που έδωσε φανέλα βασικού στους Νικολάου (ντεμπούτο), Σισοκό (ντεμπούτο), Ανσαριφάρντ (ντεμπούτο), Καμπιάσο και Μπουχαλάκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός προχώρησε και σε αλλαγή διάταξης, καθώς άφησε το 4-2-3-1 και πήγε σύστημα 4-4-2, με τον Καρντόσο να κάνει δίδυμο στην επίθεση με τον Ανσαριφάρντ.
 
Μια αντεπίθεση και ένα αυτογκόλ του Φιγκέιρας στο 13' έδωσαν στον Άρη την ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια μετά τα πρώτα 45 λεπτά έχοντας ένα μίνιμουμ προβάδισμα στο σκορ. Μετά και την αποβολή του Ρόβα στο 70', οι γηπεδούχοι δεν άντεξαν στην πίεση και με γκολ του Ανσαριφάρντ στο 81' ο Ολυμπιακός ισοφάρισε για το τελικό 1-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και απέκτησε το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο στις 2 Φλεβάρη.
  
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος