«Θα σε γ…σω ρε, θα δεις τι θα πάθεις»!

Mετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανιώνιο, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανέρυθρων», Νίκος Ζαμάνης, ισχυρίστηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από την Ήπειρο, «είπε εν ψυχρώ στον Κόρμπο ότι “μη χτυπιέστε, τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς”», ενώ υποστήριξε ότι θα κυνηγήσει τον διαιτητή και νομικά!  
 
 
Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Νίκος Ζαμάνης επιτέθηκε στον διαιτητή Κατσικογιάννη και του… προανήγγειλε ότι θα πάει στην κάμερα της NOVA και θα κάνει αυτές ακριβώς τις δηλώσεις!!!
 
Όλα αυτά βέβαια, συνοδευόμενα από ύβρεις και απειλές, όπως τουλάχιστον ο ίδιος ο διαιτητής υποστηρίζει.
 
Επ’ ακριβώς τι αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο Ηπειρώτης ρέφερι:
 
«Μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου καθώς κατευθυνόταν η διαιτητική ομάδα προς τα αποδυτήρια, μου διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι δηλωθέντες, ο μεν κύριος Ναλιτζής Δημήτρης ως εκπρόσωπος του Πανιωνίου, ο δε κύριος Ζαμάνης Νικόλαος ως διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, λέγοντας ο μεν πρώτος (Ναλιτζής) “τι σφυρίζεις σήμερα ρε”, ο δε δεύτερος (Ζαμάνης) μου είπε: “Θα σας γ…σω ρε, θα πάω στη NOVA και θα πω ότι θέλετε να βγάλετε τα Γιάννενα Ευρώπη. Θα σας δείξω εγώ τι θα πάθετε, θα σας γ…σω”.
 
Βγαίνοντας για τον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, εντός του χώρου των αποδυτηρίων πλησίον της φυσούνας, ο δεύτερος από τους παραπάνω (Ζαμάνης), εκ νέου μου είπε κατευθυνόμενος με απειλητικές διαθέσεις εναντίον μου: “Θα σου κάνω μήνυση, θα σε γ…σω στη NOVA, θα σου πω εγώ τι θα πάθεις”».
 
Με δεδομένο πως όλα αυτά τα γεγονότα έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα, θεωρείται βέβαιο πως ο Νίκος Ζαμάνης θα κληθεί να απολογηθεί στην αθλητική δικαιοσύνη.
 
Πηγή: sdna.gr
 
 

Δειτε Επισης

«Παρακαλούσα για μεταγραφές... Έφτασα σε σημείο να υποκλέψω την έγκριση του Γιοβάνοβιτς»
Ένταση στην Τούμπα μετά το ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Η στιγμή του επεισοδίου με Αλμέιδα
Koντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ
Έξαλλος ο Ιωαννίδης με οπαδό που τον έβρισε-«Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι που παίζω με 6 ενέσεις;»
Φωτιά στη μάχη του τίτλου στην Ελλάδα-Σοβαρές ελπίδες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
Καθυστέρησε έντεκα λεπτά να αρχίσει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ λόγω ενός πανό
Φρούριο η OPAP Arena για τον τελικό του Conference League
Σπαράζει καρδιές η αδερφή του Νάσου-«2548 άδειες ημέρες χωρίς εσένα...»
Η Τσέλσι ξενέρωσε την Άστον Βίλα που έχει μπόλικα ζητήματα να λύσει ενόψει Ολυμπιακού
Τα φώτα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που μπορεί να κρίνει τον τίτλο