Τα στημένα πλήγωσαν τον ΠΑΟΚ

Mε  τον ΠΑΟΚ να έχει αρκετούς παίκτες του σε πολύ κακή μέρα, Αθανασιάδη, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Τζάλμα Κάμπος και με τα στημένα να τον πληγώνουν γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Σάλκε και αποχαιρέτησε ουσιαστικά το Europa League με κάτω το κεφάλι και μια βαριά ήττα μέσα στην Τούμπα.
 
Οι γηπεδούχοι πληγώθηκαν από τα στημένα και τις κακές αντιδράσεις συνολικά της άμυνας τους με τους Γερμανούς να πετυχαίνουν δυο από τα τρία γκολ τους μετά από εκτέλεση φάουλ και λάθος διώξιμο του Γλύκου και απούσα την άμυνα του δικεφάλου.
 
Ο ΠΑΟΚ απείλησε μόνο στο πρώτο ημίχρονο και αυτό μέχρι να δεχθεί το γκολ στο 27' και εν συνεχεία κατέρρευσε ενώ στο δεύτερο μέρος η αλλαγή του Μυστακίδη στο 55' μόνο σε καλό δεν βγήκε στον Ίβιτς που είδε τους παίκτες του να απειλούν ξανά στο 92' με τον Ουάρντα και ενώ η Σάλκε χωρίς να ανεβάζει ρυθμούς είχε ήδη πετύχει δυο ακόμη τέρματα και είχε φτάσει σε σκορ πρόκρισης με το 3-0.
 
Κατέρρευσε μετά το 1-0 ο ΠΑΟΚ
Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ που είχε μπει καλύτερα στο ματς από την Σάλκε και είχε τις πρώτες φάσεις στο παιχνίδι, μέχρι και δοκάρι με τον Μάτος στο 5', έδειξε ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα από την αναμέτρηση με τους Γερμανούς.
 
Με τον Ίβιτς να χρησιμοποιεί το 3-5-2 και την ομάδα να είναι σε πολύ καλή κατάσταση ελέω των τελευταίων θετικών αποτελεσμάτων έδειχνε ικανή να αντισταθεί στους Γερμανούς και να παλέψει τουλάχιστον το παιχνίδι.
 
Η αντίσταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης όμως διήρκεσε μόλις 27' λεπτά και συγκεκριμένα μέχρι που η Σάλκε άνοιξε το σκορ με τον Μπούργκσταλερ. Ο ΠΑΟΚ ήταν σαν να έφυγε από το γήπεδο στη συνέχεια καθώς δεν μπόρεσε να απειλήσει ξανά σε 60' λεπτά αγώνα, παρά μόνο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Ουάρντα. 
 
Γήπεδο: "Τούμπα"
Διαιτητής: Javier Estrada (Ισπανία)
Βοηθοί: Miguel Martínez (Ισπανία), Teodoro Sobrino (Ισπανία)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Alejandro Hernandez (Ισπανία), Ricardo De Burgos (Ισπανία)
4ος: Pau Cebrián Devís (Ισπανία)
ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Λέο Μάτος, Φερνάντο Βαρέλα, Μαλεζάς, Χοσέ Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ (76' Πέντρο Ενρίκε), Μυστακίδης (55' Τζάλμα Κάμπος), Αθανασιάδης (85' Ουάρντα).
ΣΑΛΚΕ (Βάιντσιρλ): Φέρμαν, Σεπφ (46' Κέχρερ), Χέβεντες, Νάλντο, Νάστασιτς, Κολάσινατς, Σταμπουλί, Γκορέτσκα, Μαξ Μάιερ, Καλιτζούρι (78' Κονοπλιάνκα), Μπούργκσταλερ (84' Χούντελαρ).
Γκολ:  27' Μπούργκσταλερ, 82' Μάξ Μάιερ, 90' Χούντελαρ
Κίτρινες: 34' Λέοβατς, 56' Μάτος, 89' Βαρέλα/6' Σεπφ, 50' Γκορέτσκα, 56' Κολάσινατς, 67' Νάστασιτς
 
Πηγή: www.sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν