Στην εξάδα ο Πλατανιάς, 1-0 τον Ηρακλή

To  δέκατο φετινό γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη έκρινε την τελευταία χρονικά αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League, καθώς ο Πλατανιάς νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή.
 
Η ομάδα της Κρήτης προσπέρασε την Ξάνθη, βρίσκεται στην 6η θέση και στους δύο βαθμούς από την πέμπτη, ΑΕΚ. Συνεχίζει να ζει το όνειρό της, δηλαδή και να προσπαθεί μέχρι τέλους να εξασφαλίσει την είσοδό της στα playoffs.
 
Όνειρο ζει με το 10ο του Γιακουμάκη
Δύο λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Γροντής υποδέχθηκε την μπάλα από... σπόντα μέσα στην περιοχή, έκανε το γυριστό σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
 
Στο 15ο λεπτό, ο Μενδρινός εκτέλεσε το φάουλ, ο Γιακουμάκης έπιασε την κεφαλιά ευρισκόμενος ολομόναχος στο κέντρο της "κυανόλευκης" άμυνας, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Χουάντερσον.
 
Δύο λεπτά αργότερα (17'), ο Γροντής έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, τροφοδότησε με κάθετη πάσα στον Αγγελόπουλο, ο οποίος έφυγε από τα δεξιά, αλλά βιάστηκε να κάνει το σουτ, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Σωτηρίου.
 
Στο 26ο λεπτό, ο Μανούσος έφυγε ταχύτατα από τα δεξιά, έβαλε παράλληλη πάσα προς τον Γιακουμάκη, αλλά ο Στάμου επενέβη καταλυτικά κι απομάκρυνε σε κόρνερ.
 
Στο 45', σε μια ωραία αναπτυγμένη φάση των γηπεδούχων, ο Γιακουμάκης πήγε να κάνει την προβολή, αλλά ο Αργυρόπουλος αντέδρασε άμεσα κι απομάκρυνε.
 
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Σκαρντοβέλι,  Γιορέντε (46' Ντίντακ), Μουνάφο, Μενδρινός (81' Μαραγκός), Στανισάβλιεβιτς (66' Γουνδουλάκης), Μανούσος, Γιακουμάκης
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Αργυρόπουλος (67' Καραγκούνης), Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς (81' Μπαστακός), Δώνης, Ιντζόγλου, Γροντής, Αγγελόπουλος (66' Λεοζίνιο), Κούρος, Περόνε.
 
Γκολ:  78' Γιακουμάκης
Κάρτες:  14' Γροντής, 83' Μπαστακός
 
 
Πηγή: www.sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες