Τρίτη, 19 Ιουνίου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Προχωράει με ειδική επιτροπή το γήπεδο του Παναθηναϊκού

  20/03/2017 22:13
Προχωράει με ειδική επιτροπή το γήπεδο του Παναθηναϊκού
Προχωράει με γοργό ρυθμό το πλάνο της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή καθώς συστήνεται ειδική επιτροπή που θα «τρέξει» το πρότζεκτ

Προχωράει με ειδική επιτροπή το γήπεδο του Παναθηναϊκού

  20/03/2017 22:13
Όπως έχει γίνει γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα πρόθεση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών είναι το πλάνο της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να δούνε το συντομότερο το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα.
 
Το αμέσως επόμενο βήμα που πρόκειται να γίνει άμεσα είναι η σύσταση ειδικής επιτροπής που θα ασχοληθεί με το πλάνο «Νέα Αθήνα» αλλά και πιο συγκεκριμένα με την κατασκευή του γηπέδου του «τριφυλλιού». Η συγκεκριμένη επιτροπή θα προέρχεται από 5 μέρη τα οποία δεν είναι άλλα από τον Δήμο Αθηναίων, τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, την Alpha Bank, την Περιφέρεια και την Πολιτεία.
 
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως μέσα σε διάστημα ενός με δύο μήνες αναμένεται να γίνουν γνωστές ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο επίσημων ανακοινώσεων.
 
Βεβαίως, πρέπει να τονιστεί πως αποτελεί κατεύθυνση στις κινήσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι έχοντας υπόψιν τους τη δυσπιστία που υπάρχει από την μεριά του κόσμου αναμένοντας βεβαίως όλα να κυλίσουν καλά και να μπορέσουν το συντομότερο να παρουσιάσουν «έργα».
 
Πηγή: www.sdna.gr
Πίσω στην αρχή της σελίδας