Ώρα... Λεμονή στον Ολυμπιακό

Ρεμί Γκαρντ ήταν και... πάει. Ο Ολυμπιακός είχε προκρίνει την περίπτωση του Γάλλου για τη θέση του προπονητή. Στον 50χρονο τεχνικό οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ είχαν δώσει προθεσμία για να απαντήσει έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (22/3) στην πρόταση που του κατατέθηκε, αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ.
 
Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι η περίπτωσή του εγκαταλείπεται οριστικά και πως δεν υπάρχει πλέον σοβαρή πιθανότητα να καταλήξουν σε "γάμο" οι δύο πλευρές. Υπενθυμίζεται ότι ο άλλοτε προπονητής της Λιόν και της Άστον Βίλα είχε ταξιδέψει στην Αθήνα και συζήτησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού (όπως και ο συμπατριώτης του Φιλίπ Μοντανιέ), αλλά από τη στιγμή που η διορία που είχε για να δώσει απάντηση εξέπνευσε, οι "ερυθρόλευκοι" είναι υποχρεωμένοι να ενεργοποιήσουν το εναλλακτικό πλάνο.
 
Όπως όλα δείχνουν, αυτός που θα διαδεχτεί τον Βασίλη Βούζα είναι ο Τάκης Λεμονής, εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (22/3) στο Sport24.gr. Μέσα στην ημέρα (Πέμπτη, 23/3) θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο Λιμάνι για τον προπονητή που θα αναλάβει να κοουτσάρει την ομάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και... βλέπουμε.
 
Η περίπτωση του Τάκη Λεμονή θεωρήθηκε ιδανική για να συσπειρώσει την ομάδα και να φτιάξει το κλίμα ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα και φυσικά στο κύπελλο. Ο 57χρονος Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στον πάγκο των Πειραιωτών για τρίτη φορά. Η πρώτη του θητεία ήταν από το 2000 μέχρι το 2002 και η δεύτερη από το 2006 μέχρι το 2008.
 
Με τον Ολυμπιακό ο Λεμονής έχει κατακτήσει ως παίκτης τέσσερα πρωταθλήματα (1980, 1981, 1982, 1987) και ένα κύπελλο (1981). Ως προπονητής μετρά τρία πρωταθλήματα (2001, 2002, 2007), ενώ έχει ένα κύπελλο (2008) και δύο χαμένους τελικούς (2001, 2002). Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η σημερινή προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα να γίνει υπό την καθοδήγησή του...
  
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη