Σίλβα: "Αξίζει τον σεβασμό μας η ʼντερλεχτ"

Ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του την Άντερλεχτ στους "32" του Europa League μετά την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/12). Μια κλήρωση που μπορεί σε πολλούς να φαίνεται εύκολη όχι όμως και στον Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού φρόντισε να κατεβάσει τους τόνους και να τονίσει ότι οι Βέλγοι διαθέτουν μία καλή ομάδα.

"Είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι μακρυά. Η Άντερλεχτ είναι ένας αντίπαλος που αξίζει το σεβασμό. Είναι μία ομάδα που προέρχεται από τους ομίλους του Europa League και μάλιστα ήταν σε έναν δύσκολο όμιλο με την Τότεναμ και την Μονακό και πέρασε. Εμείς από την πλευρά πρέπει να πάμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τους αγώνες αυτούς όταν έρθει η ώρα" ήταν το πρώτο του σχόλιο.

Στη συνέχεια μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε για τα πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων είπε: "Το γνωρίζω. Ήταν την περίοδο 2013-14. Το βλέπω σαν καλό σημάδι. Είναι ένα γεγονός το οποίο μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι όμως ένας δυνατός αντίπαλος που αξίζει σεβασμό. Η τελευταία εικόνα από τις δύο ομάδες είναι καλή για εμάς, αλλά δεν νομίζω ότι θα παίξει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια".

Φυσικά, ο Σίλβα δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον συνδετικό κρίκο των δύο ομάδων που είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. "Είναι νωρίς ακόμα για να μελετήσουμε και να αναλύσουμε τον αντίπαλο. Σίγουρα θα μελετήσουμε τον αντίπαλο και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε τρόπο που έχουμε και ο Μιλιβόγεβιτς είναι ένας από αυτούς. Φυσικά, δεν θα μελετήσουμε μόνο εμείς την Άντερλεχτ, αλλά το ίδιο θα κάνουν και εκείνοι με εμάς" ήταν η απάντηση που έδωσε.

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για το ενδεχόμενο αλλαγών στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. "Είναι νωρίς να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές. Θα μελετήσουμε τις διαθέσιμες λύσεις που έχουμε και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Ωστόσο, επαναλαμβάνω ότι είναι νωρίς ακόμα για να πούμε κάτι τέτοιο".  

Δειτε Επισης

Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Το φυλαχτό του πατέρα του Τζολάκη στη διαδικασία των πέναλτι-«Πήραμε μαζί την πρόκριση»