Record: "Επιστρέφει στην Πόρτο ο Ερνάνι"

Ο Ερνάνι θα δει και το σημερινό ματς (16/12, 19.30) στην Ριζούπολη από την τηλεόραση. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το είδε από την εξέδρα. Ο Μάρκο Σίλβα έχει στείλει τα μηνύματά του στον Πορτογάλο εξτρέμ με τους δύο σερί αποκλεισμούς του από τους αγώνες των “ερυθρολεύκων” και ήδη υπάρχει ένα κλίμα στο Ρέντη ότι ουσιαστικά ο ποδοσφαιριστής που απασχόλησε τον Ολυμπιακό ολόκληρο καλοκαίρι για το “έρχεται-δεν έρχεται” βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Η πορτογαλική “Record” που παρακολουθεί στενά τα όσα συμβαίνουν στην Πόρτο, είχε ρεπορτάζ στο σημερινό της φύλλο για τον Ερνάνι. “Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα δεν είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στους “δράκους” της Πόρτο”, έγραψε χαρακτηριστικά.
Καταλήγοντας στο ρεπορτάζ της σημείωσε: "Ο 24χρονος έχει παίξει σε 16 ματς, αλλά μόνο στα 4 εξ αυτών ξεκίνησε βασικός. Η πιθανότητα να φύγει από τον Ολυμπιακό ακουγόταν έντονα και το γεγονός ότι δεν βρισκόταν στις επιλογές του Σίλβα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενίσχυσε το συγκεκριμένο σενάριο. Τον επόμενο μήνα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ερνάνι.

Πάντως, αν τελικά επιστρέψει στην Πόρτο ο πρώην παίκτης της Γκιμαράες, δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ της γιατί στη θέση του υπάρχουν οι Μπραχίμι, Κορόνα, Τέγιο και Βαρέλα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να βρεθεί λύση με έναν νέο δανεισμό".
 
 

Δειτε Επισης

Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν