Ο ΠΑΟΚ με νιάτα έφερε 1-1 στον Βόλο

Ο ΠΑΟΚ πάει στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας με συγκομιδή δύο νικών και μίας ισοπαλίας στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης. Η ομάδα του Δικεφάλυ αποτελούμενη σταθερά (ακόμη και μετά τις τρεις αλλαγές), κατά τα 7/11 από νεαρούς της Κ20 ήρθε ισόπαλη με 1-1 στο ΕΑΚ Βόλου με τον τοπικό Ολυμπιακό. Το παιχνίδι είδε ρυθμό, ευκαιρίες εκατέρωθεν και η ισοπαλία μπορεί να κριθεί δίκαια.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Δημητράδη στο 17΄ και είχε τον νεαρό μέσο να φανερώνει πολύ καλά στοιχεία και δέχθηκε την ισοφάριση στο 33΄με τον Αλαμάνη.

Το ματς παρακολούθησαν ελάχιστοι οπαδοί, μεταξύ των οποίων και 50 φίλοι του ΠΑΚ, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι ότι ο Ίγκορ Τούντορ άλλαξε τρεις θέσεις στο παιχνίδι στον Κοροβέση. Στο πρώτο μέρος έπαιξε αριστερό μπακ, στην αρχή του δευτέρου μέρους έγινε δεξί εξτρέμ, μετά πήγε στα αριστερά της επίθεσης για να τελειώσει το ματς και πάλι ως αριστερός μπακ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΕΑΚ Βόλου

Διαιτητής: Σπύρος Σταθόπουλος

Βοηθοί: Ανέστης Δουδουμής, Παναγιώτης Κασσαβέτης

Τέταρτος διαιτητής: Γιώργος Μιχαηλίδης

Γκολ: 17' Δημητριάδης, 32' Αλαμάνης

Oλυμπιακός Βόλου: Δασκαλάκης, Καρράς, Ντάσιος (46' Κεσίδης), Αρβανίτης, Χιντζίδης, Νάστος, Σκοπελίτης (67' Γκουγκούδης), Τσιλιγκίρης (53' Παναγιώτου), Κυζιρίδης, Νικολιάς, Αλαμάνης

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σκόνδρας, Δεληγιαννίδης (84' Παναγιωτίδης), Κοροβέσης, Τοπαλίδης, Συράκος (46' Κούστα), Κάκκο (84' Κτιστόπουλος), Τσελεπίδης, Δημητριάδης, Αντονις, Πατράλης

Κάρτες: 41' Νάστος, 56' Κοροβέσης

Κόκκινες:

 

Ο αγώνας
Στο 3' του ματς ο Αντονις έκανε το σουτ αλλά αυτό κατέληξε άουτ ενώ στην συνέχεια απείλησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Τσιλιγκίρης κέρδισε την μονομαχία από τον Τοπαλίδη, έβγαλε την σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά η κεφαλιά του Σκοπελίτη ήταν άστοχη. Στο 14' μετά από λάθος των αμυντικών του ΠΑΟΚ, ο Τσιλιγκίρης έκλεψε όμως το σουτ του ήταν κακό και πέρασε άουτ.  
Σκόρερ ο Δημητριάδης για το 0-1

Ο "Δικέφαλος" κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17'. Οι παίκτες των "ασπρόμαυρων" αναπτύχθηκαν ωραία, ο Κάκκο έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Δημητριάδης που έπιασε το σουτ με την μία, διαμόρφωσε το 0-1. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανεβάσουν στροφές...

"Ανέβηκε" ο Ολυμπιακός Βόλου και ισοφάρισε
Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθούσε να "απαντήσει" στο γκολ που δέχτηκε ενώ στο 30' η κεφαλιά από τον Συράκο πέρασε άουτ. Στο 32' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Μετά από λάθη στην άμυνα του ΠΑΟΚ, η μπάλα στρώθηκε στον Αλαμάνη και από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-1. Ο Κάκκο στο 37' έπιασε το σουτ αλλά αυτό δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τον "Δικέφαλο" και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (0-0) δεν υπήρξε κάποια μεγάλη φάση για τις δύο ομάδες.

Παραλίγο... γκολάρα από τον Κούστα
Στο 48' ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ, η μπάλα έφτασε έξω από την μεγάλη περιοχή που ήταν ο Κάκκο ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 49' οι παίκτες του "Δικεφάλου" συνδυάστηκαν ωραία αλλά ο Κούστα δεν κατάφερε να πιάσει το ψαλιδάκι που επιχείρησε μέσα από την μικρή περιοχή (θα ήταν πανέμορφο γκολ, αν έμπαινε). Ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε χέρι (και πέναλτι) σε φάση που έγινε στα καρέ του ΠΑΟΚ στο 51'. Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πιέσουν ψηλά για να μπορέσουν να κλέψουν μπάλες και να δημιουργηθούν καλές προϋποθέσεις για κάποια ευκαιρία.

Αυρωθέν γκολ για τον ΠΑΟΚ, ο Αλαμάνης θα μπορούσε να κάνει την "ζημιά"
Στο 69' μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Κάκκο ο οποίος έκανε το μακρινό σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού Βόλου. Ο "Δικέφαλος" επιδίωκε να επιβάλλει τον ρυθμό του αλλά δεν έβρισκε εύκολα κενούς χώρους. Στο 78' μετά από λάθος από των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Αλαμάνης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.

Ο Καρράς έκανε το σουτ στο 80' αλλά πέρασε άουτ. Στο 84' ακυρώθηκε γκολ (από τον Αντονις) του ΠΑΟΚ λόγω επιθετικού φάουλ (από τον Κοροβέση που φαινόταν να μην συμφωνεί με την απόφαση του διαιτητή) που δόθηκε πριν γίνει η φάση και στο 85' ο Δασκαλάκης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Πατράλη. Στο 91' το δυνατό σουτ του Κοροβέση μέσα στην περιοχή, δεν βρήκε στόχο και το ματς έληξε 1-1.
 
 

Δειτε Επισης

Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Το φυλαχτό του πατέρα του Τζολάκη στη διαδικασία των πέναλτι-«Πήραμε μαζί την πρόκριση»
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε