Ψάχνεται για Καμπιάσο η Ρίβερ Πλέιτ!

Έχουμε μπει πλέον για τα καλά σε ρυθμούς… Ιανουαρίου. Εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από το Ρέντη, αλλά και ποιες είναι οι θέσεις στις οποίες θα κοιτάξει ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν μεταγραφή μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό και όχι απλώς για να πουν ότι έκαναν. Δεν θέλουν για παράδειγμα να ξαναπάνε σε λύση τύπου Φελίπε Σαντάνα.

Πάμε όμως σε ένα θέμα που κυκλοφόρησε το τελευταίο 24ωρο και έχει να κάνει με το ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ για τον Εστεμπάν Καμπιάσο. Μάλιστα, στην Αργεντινή τονίζουν ότι πέρα από τους «μιγιονάριους» τον έχουν βάλει στο «σημάδι» και οι Αρχεντίνος Τζούνιορς! Ακούστηκε μάλιστα ότι σκοπεύουν οι δυο τους να δώσουν και μάχη για να τον κάνουν δικό τους από τον Γενάρη.

Τι ισχύει απ’ όλα αυτά; Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρίβερ όντως θέλει τον Καμπιάσο και βλέποντας ότι ο 35χρονος άσος είναι τρίτη επιλογή στα χαφ στον Ολυμπιακό, είναι διατεθειμένη να του προσφέρει «γη και ύδωρ» για να τον κάνει δικό της.

Εδώ όμως υπάρχει μία… λεπτομέρεια και αυτή έχει να κάνει με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2017. Όταν είχε πιάσει λιμάνι ο Καμπιάσο τον περασμένο Αύγουστο, υπήρχε η πληροφορία ότι υπέγραψε για 1+1 με τον Ολυμπιακό, αλλά στην Αργεντινή κυκλοφορεί έντονα το σενάριο ότι τελικά έχει υπογράψει κλειστό διετές. Όπως και να ‘χει δηλαδή, για να συμβεί κάτι, θα πρέπει οι Αργεντίνοι να χτυπήσουν πρώτα την πόρτα του Ολυμπιακού.

Πάμε τώρα και στο τι λέει η πλευρά του παίκτη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Καμπιάσο δεν έχει δείξει ούτε ένα σημάδι φυγής. Μπορεί να περίμενε κάπως διαφορετικά τα πράγματα όταν ντυνόταν στα ερυθρόλευκα, μπορεί να πίστευε ότι θα είχε εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα, αλλά δεν ξεχνάει ότι ο Ολυμπιακός του έδωσε τη δυνατότητα να ξαναπαίξει Champions League και φυσικά θα έχει να λέει στο βιογραφικό του ότι πήρε άλλο ένα πρωτάθλημα.

Εν κατακλείδι, η Ρίβερ όντως τον έχει στο μυαλό της και όλα δείχνουν ότι θα κάνει μία απόπειρα. Τι αποτέλεσμα θα έχει, κανείς δεν το ξέρει. Ο Ολυμπιακός πάντως ούτε που έχει μπει στη διαδικασία να σκεφτεί ότι μπορεί να χάσει τον Καμπιάσο. Ίσα-ίσα που ξεκαθαρίζουν ότι δεν το συζητάνε καν να τον παραχωρήσουν.

«Τελειωμένος» ο Ερνάνι
Δεν αποτελεί... είδηση πλέον ότι ο Ερνάνι θα πρέπει ήδη να σκέφτεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η «Record» επιβεβαίωσε την Τετάρτη (16/12) ότι όλα δείχνουν πώς θα επιστρέψει στην Πόρτο. Την Πέμπτη (17/12) το θεωρούσαν δεδομένο στην Πορτογαλία ότι μετράει μέρες στο Ρέντη. Για την ιστορία πάντως, ο Ερνάνι όχι μόνο αποκλείστηκε από τον Παναιτωλικό και τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά πλέον δεν χωράει ούτε στα… οικογενειακά διπλά.

Πόσο πιο ξεκάθαρος να γίνει ο Σίλβα για το αν υπολογίζει ή όχι τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή; Και οι "δράκοι" του Οπόρτο όμως δεν ψήνονται να τον κρατήσουν. Θα κοιτάξουν να τον δώσουν αλλού δανεικό. Άλλωστε έχει το δικαίωμα να πάει σε άλλη ομάδα, μιας και φέτος έχει συμμετοχές μόνο με τον Ολυμπιακό. Να θυμίσουμε ότι στις πρώτες αγωνιστικές του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ο Ερνάνι ήταν συνεχώς εκτός αποστολής της Πόρτο...

Καμία κουβέντα ο Φίνμπο!
Το σενάριο που θέλει την Βέρντερ Βρέμης να εξετάζει την περίπτωση του Φινμπόγκασον είναι υπαρκτό. Πράγματι, η γερμανική ομάδα ψάχνεται για επιθετικό και ο Ισλανδός είναι από τους παίκτες που έχει στα υπόψη της. Ο Φίνμπο από την πλευρά του πάντως δεν έχει κάνει καμία κουβέντα στον Ολυμπιακό ή σε συμπαίκτες του ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από το Ρέντη. Στο μεταξύ, ακούγεται ότι και η Σέλτικ είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Ισλανδού. Δεν φαίνεται όμως να είναι τόσο σοβαρό το ενδιαφέρον των Σκωτσέζων, όπως αυτό της Βέρντερ…
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας