Προτάθηκε ο Ασαϊντί στην ΑΕΚ

Προφανώς και ούτε ο Γκουστάβο Πογέτ, ούτε και οι άνθρωποι της ΑΕΚ περίμεναν το στραπάτσο με τον Λεβαδειακό για να διαπιστώσουν πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Δυο για την επίθεση και έναν για την άμυνα. Με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Όμως τώρα που ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε και ο Γενάρης πλησιάζει, στην ΑΕΚ ανεβάζουν στροφές για την ενίσχυση της ομάδας.

Η προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός γρήγορου επιθετικού. Είναι άλλωστε το πρώτο που είχε ζητήσει ο Πογέτ. Έναν παίκτη που να μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της γραμμής κρούσης, να έχει ταχύτητα και να μπορεί να τελειώνει και φάσεις. Αυτή θεωρεί ο Ουρουγουανός τεχνικός ως την πρώτη και βασική ανάγκη που έχει η ΑΕΚ, προκειμένου να δουλέψει καλύτερα το αγωνιστικό μοντέλο που έχει στο μυαλό του.

Προτάθηκε ο Ασαϊντί

Με δεδομένο πως ο γρήγορς επιθετικός αποτελεί την πρώτη κίνηση που θα γίνει, οι άνθρωποι της ΑΕΚ περνούν από «κόσκινο» τους παίκτες που έχουν προταθεί. Ένας εξ αυτών, είναι και ο Ουσάμα Ασαϊντί. Πρόκειται για έναν 27χρονο Μαροκινό επιθετικό, με θητεία στην Πρέμιερ Λίγκ, που τώρα αγωνίζεται στην Αλ Αχλί. Ο Ασαϊντί έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλει ο Πογέτ. Ενώ ο Ουρουγουανός τεχνικός ξέρει τον Μαροκινό, από την Πρέμιερ Λιγκ.

Βεβαίως ο Ασαϊντί δεν κατάφερε να κάνει καριέρα στην Λίβερπουλ, καθώς σε 1,5 χρόνο, έκανε μόλις τέσσερα ματς πρωταθλήματος, δυο κυπέλλου και έξι Γιουρόπα Λιγκ. Αντίθετα όταν δόθηκε δανεικός στην Στόουκ έκανε μια γεμάτη σεζόν με 28 ματς και τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα. Η Αλ Αχλί απέκτησε με επτά εκατομμύρια λίρες τον Μαροκινό. Όμως ο παίκτης θέλει να φύγει καθώς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος. Και έχει προταθεί στην ΑΕΚ, ακόμα και με την προοπτική δανεισμού και προφανώς η περίπτωση του εξετάζεται.

Οι… δανεικοί

Στην ΑΕΚ δεν σκοπεύουν να δώσουν πολλούς παίκτες με την μορφή δανεισμού κατά την χειμερινή περίοδο. Δεν είναι όμως αντίθετοι στην προοπτική να αποκτήσουν κάποιο παίκτη με δανεισμό. Αν παρουσιαστεί κάποια καλή περίπτωση, που να «τεσταριστεί» μέχρι και το τέλος της σεζόν και κατόπιν να αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί με ελεύθερη μεταγραφή. Άλλωστε και το μέλλον του Πογέτ ακόμα στην ΑΕΚ, θα εξεταστεί στο φινάλε της σεζόν.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Η ΑΕΚ κατέδειξε στη ΔΕΑΒ ότι ο Αλμέιδα δέχθηκε επίθεση με τη λήξη του αγώνα
Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλό του σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό
Τσιμίκας: Θα έρθουν καλύτερες μέρες
Οι οδηγίες της βρετανικής αστυνομίας προς τους οπαδούς την Άστον Βίλα
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα