Η "βόμβα" του Χούτου για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

O Λάμπρος Χούτος βρέθηκε για σχεδόν δύο ώρες στα γραφεία του Sport24.grαπαντώντας στις ερωτήσεις των αναγνωστών, χωρίς καμία διάθεση να αποφύγει την "ανάκριση". Μίλησε για πολύ ποδόσφαιρο αλλά και πολύ Survivor, με τον κόσμο να τον... πολιορκεί με ερωτήσεις για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
 
Στο συνεχές πρέσινγκ του κοινού για τη μη συμπάθεια του Λάμπρου στον Ντάνο, αυτός απασφάλισε: "Όταν βλέπω κάποιον να κάνει όλη τη μέρα τον σταυρό του και μετά να παραβιάζει δύο απ' τις Δέκα Εντολές, δύσκολα μπορώ να τον εμπιστευτώ. Κι εγώ πιστεύω, αλλά το να το δείχνεις κάθε μέρα και μετά να μην πράττεις σύμφωνα με την θρησκεία σου, δεν είναι ωραίο.
Δεν θέλω να εξηγήσω τώρα κάτι παραπάνω. Είναι καλύτερα να τα πω όταν θα έχει βγει κι αυτός απ'το παιχνίδι, ώστε να δω τη στάση του και αν θέλει, να μπορεί και να απαντήσει", τόνισε μεταξύ άλλων στο live chat που συντόνισαν ο Παντελής Βλαχόπουλος με τον Θέμη Καίσαρη.
 
"ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ"
Πώς βλέπεις την Ιντερ τη νέα χρονιά; Μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα;
"Η Ίντερ φέτος άλλαξε στο διοικητικό κομμάτι, έχει έρθει ο Σαμπατίνι που θα τρέξει το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Πήρε τον Σπαλέτι, που έχει όλη την εμπειρία και τις γνώσεις για να κάνει μια μεγάλη ομάδα. Πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο να χτυπήσει αφού τώρα ξεκινάει να χτίσει. Η Γιούβε θα είναι και πάλι το φαβορί, αλλά η Ίντερ δεν θα είναι μακριά."
 
Ο Λάμπρου θα παίξει φέτος στον Πανιώνιο;
"Για τον Λάμπρου η περσινή χρονιά ήταν μια αναγνωριστική χρονια. Στα 18-19 κατάφερε να κάνει 22 συμμετοχές στη Super League. Φέτος θα είναι πιο ώριμος, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, αν πάρει περισσότερο χρόνο στον Πανιώνιο, για να δείξει το ταλέντο του."
 
Σκέφτεσαι να ασχοληθείς με την προπονητική;
"Θα με ενδιέφερε να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου, να πάρω πχ το δίπλωμα, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως σίγουρα θα κάτσω σε πάγκο να γίνω προπονητής."
 
Μετάνιωσες ποτέ για κάποια σου μεταγραφή;
"Όχι, κάθε βήμα ήταν αυτό που ήθελα τη συγκεκριμένη στιγμή. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το πως θα σου βγει."
Πού έπαιξες την καλύτερη μπάλα;
"Όσο ήμουν στον Ολυμπιακό, μέχρι και τον τραυματισμό μου, και μετά στον Πανιώνιο. Αλλά θεωρώ πως τους καλύτερους αγώνες τους έχω κάνει με την φανέλα της Εθνικής Ελπίδων, όπου έχω και το ρεκόρ σκοραρίσματος."
 
"ΦΑΒΟΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ"
Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος;
"Φαβορί θα είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός γιατί είναι πάντα αυτός που το παίρνει και το διεκδικεί, ξέρει να το κερδίζει. Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει καλές βάσεις για να πρωταγωνιστήσει και να χτυπήσει τον Ολυμπιακό."
 
Πώς βλέπεις τον Ολυμπιακό; Θα μπει στο Champions League;
"Δεν γνωρίζω τον νέο προπονητή και το τι θέλει να περάσει στην ομάδα. Πρέπει να δούμε και τις μεταγραφές, το πως θα ενισχυθεί και κάποια πιο δυνατά φιλικά."
 
Πώς σου φαίνεται η κατάσταση στον Παναθηναϊκό;
"Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολο για να βάλει βάσεις και να πρωταγωνιστήσει. Δεν γίνεται όταν κάθε χρόνο αλλάζεις τεχνικό διευθυντή, είναι δύσκολο να έχει ταυτότητα και σταθερότητα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, αλλά οι δυσκολίες φαίνονται."
 
Πιστεύεις ότι η μεταγραφή του Κλωναρίδη στην ΑΕΚ θα την βοηθήσει;
"Μου αρέσει ο Κλωναρίδης, είναι γρήγορος και με καλή τεχνική. Του αρέσει να ζητάει την μπάλα στο χώρο, αλλά και να κατεβαίνει χαμηλά, ενώ πλέον έχει βάλει και ουσία στο παιχνίδι του. Πιστεύω πως θα βοηθήσει την ΑΕΚ."
 
Ποιος ήταν ο πιο συμπαθής ως συμπαίκτης σου στον Ολυμπιακό και ποιος ο πιο "δύσκολος" χαρακτήρας να προσεγγίσεις εξωαγωνιστικά;
"Ο πιο συμπαθής ήταν ο Θανάσης Κωστούλας. Ιδιαίτερο πρόβλημα δεν είχα με κανέναν, θυμάμαι πως με τον Μπερμούδες είχαμε ένα θέμα με τη γλώσσα, αλλά μόνο αυτό."
 
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
Με τον Μαντζουράκη τι είχε γίνει; Υπάρχουν πράγματα που μετάνιωσες και αν γύριζες το χρόνο πίσω θα τα έκανες διαφορετικά;
"Τότε ήμουν 21 ετών. Ήταν μια στιγμή που αν τη ζούσα τώρα, θα είχα μια τελείως διαφορετική αντίδραση. Αυτό που έκανα τότε δεν ήταν μια συμπεριφορά που θα μπορούσε να αποτελεί σωστό παράδειγμα για νέα παιδιά".
 
Πώς είναι ένα πάρτι με τον Αντριάνο; Ή δεν είχατε ιδιαίτερες σχέσεις;
"Ο Αντριάνο ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Όταν έχασε τον πατέρα του, άλλαξε πάρα πολύ η ψυχολογία του και έπεσε η απόδοσή του. Ίσως να έψαχνε διεξόδους σε άλλα πράγματα, εκτός ποδοσφαίρου. Αλλά όχι, δεν έχω πάει σε πάρτι του. Με τον Ιμπραχίμοβιτς έχω βγει, με τον Αντριάνο όχι."
 
Για το τι τύπος είναι ο Ιμπραχίμοβιτς:
"Ο Ίμπρα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί. Και σωματικά και σαν χαρακτήρας. Έχει μεγάλη καρδιά, έχει περάσει δύσκολα χρόνια. Όταν νοιώθει πως απειλείται, αυτό τον κάνει λίγο εριστικό. Αλλά έχει πολύ χιούμορ, είναι καλός άνθρωπος."
Για τις ατυχίες στην καριέρα του:
"Οι τραυματισμοί με κράτησαν πολύ πίσω, οκτώ χειρουργεία στα γόνατα. Αλλά στη ζωή έγινα καλύτερος με βοήθησαν να δω αλλιώς τα πράγματα."
 
"Ο ΜΕΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΙΔΙΟΦΥΪΑ"
Ποιο είναι το καλύτερο γκολ που έχεις βάλει;
Το καλύτερο γκολ της καριέρας μου ήταν απέναντι στην Ελβετία με την Ελπίδων. Βέβαια κι αυτό με τον Ολυμπιακό κόντρα στη Γιουνάιτεντ.
 
Ποιον θα ήθελες στην ομάδα σου; Μέσι ή Ρονάλντο;
"Μέσι! Ο Μέσι είναι ποδοσφαιρική ιδιοφυϊα, προσφέρει παντού. Ο Ρονάλντο είναι υπεραθλητής, με ουσία, αλλά πιο μικρό ρεπερτόριο απ'τον Μέσι."
 
Ποιος είναι ο καλύτερος επιθετικός στην ιστορία του Ολυμπιακού;
"Ο Αναστόπουλος. Δεν ήταν φαντεζί, αλλά ως ουσία, ως σκόρερ ήταν τοπ."
Τι γνώμη έχεις για τον Τότι;
"Ο Τότι ήταν τεράστιος πάικτης και τεράστια προσωπικότητα. Λίγοι έχουν κάνει τέτοια καριέρα σε μόνο μία ομάδα. Λατρεύτηκε στην πόλη όσο λίγοι, τον ξέρω απ΄το σχολείο, μαζί πήγαμε."
 
ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ ΤΟ SURVIVOR H' AEΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ;
Τι είναι δυσκολότερο; Να κερδίσει ο Σπαλιάρας το Survivor ή να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ;
"Να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ."
 
Σε ωφέλησε η συμμετοχή σου στο Survivor;
"Μόνο με ωφέλησε. Από πάρα πολλές απόψεις. Εμπειρίες, συναισθήματα, φιλίες και γνώρισα τον εαυτό μου ακόμα καλύτερα. Όλα αυτά ήταν πλούτος για μένα.
Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα πως το Survivor θα είχε τέτοια απήχηση.
Το ότι ήμουν αθλητής και ζούσα στη δημοσιότητα με βοήθησε. Βέβαια αυτό που συμβαίνει τώρα είναι διαφορετικό"
 
Πόσα κιλά έχασες στο παιχνίδι;
"Στο Survivor δεν τρώγ αμε. Εγώ έχασα 12 κιλά. Κάποιες φορές λυγίσαμε, αλλά ήταν ελάχιστες, δεν παίζουν ρόλο."
 
Ποια θεωρείς ότι ήταν η πιο συγκινητική στιγμή σου στο παιχνίδι;
"Όταν είδα τον γιο μου μετά από δύο μήνες, έστω και σε φωτογραφία. Δεν το περίμενα πως θα κλάψω, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα, έσπασα."
 
Με ποιος παίκτες του Survivor θα ήθελες να κάνεις παρέα;
"Ήδη έχω βγει με τους πιο πολλούς, έχουμε κάνει παρέα. Θα ήθελα να γνωρίσω τα παιδιά κι απ'την άλλη ομάδα, απ'τους Μαχητές."
 
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΒΑΣΣΑΛΟΣ"
Ποιος θα νικήσει  το Survivor;
"Θα μου άρεσε να νικήσει ο Βασσάλος, γιατί απ'όσα έχω δει μου φαίνεται ένας καθαρός χαρακτήρας. Έχει καταφέρει να κρατήσει τις αρχές του και την αξιοπρέπειά του υπό δύσκολες συνθήκες, μαζί με την αγάπη των συμπαικτών του και την εκτίμηση της αντίπαλης ομάδας. Και εννοείται πως είναι και δυνατός παίκτης στα αγωνίσματα. Αυτός που θα πρέπει να κερδίσει,θα είναι αυτός που θα έχει καταφέρει να συμπεριφερθεί ανάλογα, να κρατήσει τις αρχές και την αξιοπρέπειά του, την αγάπη των συμπαικτών και το σεβασμό των αντιπάλων."
 
Πιστεύεις ότι ο νικητής του Survivor θα πρέπει να βγει από την ψήφο του κόσμου αποκλειστικά ή από τα αγωνίσματα στην φάση του τελικού;
"Θα προτιμούσα την ψήφο του κόσμου, αλλά βέβαια θα ήθελα μέσα στο παιχνίδι να υπήρχαν κρυφές κάμερες, για να δει ο κόσμος να δει περισσότερα, να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες και να μπορεί να κρίνει σωστά. Τα αγωνίσματα είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που έχει πάρα πολύ μεγάλο σασπένς, διασκεδάζει τον κόσμο, αλλά δεν πρέπει να κρίνει τον νικητή. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η συμπεριφορά των ανθρώπων."
 
Γιατί μπήκες σε κλίκα;
"Τι σημαίνει κλίκα; Μια παρέα που έχει σκοπό να κάνει κακό σε άλλους; Αυτό δεν το έκανα. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα, κάποιοι ήταν μέσα και κάποιοι έβγαιναν. Ο κόσμος έλεγε "τους έδιωξαν απ'την παρέα", αλλά δεν ήταν έτσι."
 
Η γνώμη σου για την Ειρήνη Παπαδοπούλου;
"Με την Ειρήνη είχαμε έρθει κοντά, ήταν στην παρέα, περνούσαμε καλά. Νομίζω πως οι δυσκολίες την επηρέασαν, είχε συμπεριφορές που και στην ίδια δεν θα άρεσαν και τελικά αποχώρησε."
 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Από το 1-10, πόσο πολύ ζηλεύεις τον Ντάνο;
"Μηδέν. Και το απέδειξα με το που ήρθε ο Ντάνος στην ομάδα μας, με τις δηλώσεις που έκανα. Είπα τα καλύτερα γι'αυτόν και ήμουν χαρούμενος που ήρθε, το έδειξα και στις συνεντεύξεις και στο συμβούλιο. Από εκεί και πέρα, δεν μπορούσα να αγνοήσω τη μετέπειτα συμπεριφορά του, η οποία με ανάγκασε και να τον ψηφίσω. Δεν θέλω να εξηγήσω τώρα κάτι παραπάνω. Είναι καλύτερα να τα πω όταν θα έχει βγει κι αυτός απ'το παιχνίδι, ώστε να δω τη στάση του και αν θέλει, να μπορεί και να απαντήσει."
 
Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ντάνο; Μπορεί να κερδίσει το Survivor;
"Όπως είπα και πριν, με το που ήρθε στην ομάδα μας, απόρησα. Γιατί να μας στείλουν έναν τόσο δυνατό παίκτη όσον αφορά τα σωματικά προσόντα. Στην άκρη του μυαλού μου είχε την πιθανότητα του να μην είναι εντάξει χαρακτήρας, αλλά ποτέ δεν κρίνω κάποιον πριν τον γνωρίσω ο ίδιος προσωπικά.
Είδαμε ένα παιδί που αγωνίζεται, προσπαθεί να προσφέρει πράγματα στην παραλία κι αυτό μας χαροποίησε, μιλήσαμε όλοι με τα καλύτερα λόγια γι'αυτόν.
Μετά είδαμε κάποιες κινήσεις που μας έκαναν να χάσουμε τελείως την εμπιστοσύνη μας σ'αυτόν και να καταλαβαίνουμε πως δεν είναι αυτός που αρχικά που πιστεύαμε. Όταν βλέπω κάποιον να κάνει όλη τη μέρα τον σταυρό του και μετά να παραβιάζει πχ δύο απ'τις Δέκα Εντολές, δύσκολα μπορώ να τον εμπιστευτώ.
Παρόλα αυτά, αφού ο κόσμος έχει δει μόνο το 15% και όχι όλη την εικόνα, λογικά είναι να μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι."
 
Θα έπαιρνες μαζί σου τον Ντάνο για συμπαίκτη σε Ολυμπιακό ή Ίντερ;
"Όχι".
 
Γιατί είχες θέμα με τον Ντάνο;
"Δεν είχα θέμα με τον Ντάνο. Όταν με τον Χρανιώτη έφυγαν στην ζούγκλα και ήθελαν να φύγουν, εγώ πήγα και τον έπιασα να του μιλήσω, να γυρίσω πίσω. Του τα έχω πει κιόλας. Κι εγώ πιστεύω, αλλά το να το δείχνεις κάθε μέρα και μετά να μην πράττεις σύμφωνα με την θρησκεία σου, δεν είναι ωραίο."
 
ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΤΟΥ SURVIVOR
Λίγο πριν το τέλος της συζήτησης, ο Λάμπρος Χούτος ρωτήθηκε και το βραχιόλι που φορούσε, την ώρα που η κουβέντα μεταδιδόταν live στο facebook του Sport24.gr: "Αυτό είναι το βραχιόλι που φορούσα στο Survivor, μου το έδωσε ένας φίλος μου πριν μπω στο παιχνίδι. Μου άρεσε και του ζήτησα να πάρω την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Θα τα βρείτε εδώ"
 
Πηγή: sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε
Τα χρήματα που πήρε κι αυτά που περιμένει ο Ολυμπιακός στο Conference League
Μεντιλίμπαρ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού-«Θέλουμε να πάμε στον τελικό»
ΒΙΝΤΕΟ: Υποδοχή ηρώων για τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση-Αποθέωση για Τζολάκη
Μαρινάκης: Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου μέσα στην Πόλη
Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Άλωσε την Πόλη ο Ολυμπιακός και πήρε ιστορική πρόκριση στους «4» του Conference League
Τα χρήματα που βάζει στο ταμείο του ο ΠΑΟΚ από το Conference League