Η λίστα του Σαββίδη για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ

O Iάν Σαββίδης εμφανίζεται πολύ ενεργός σε όλα τα επίπεδα το τελευταίο διάστημα και  είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να έχει προσωπική άποψη για κάθε ζήτημα μέσα στην ομάδα. Ειδικά, στο κομμάτι των μεταγραφών, το τελευταίο διάστημα συζητά και με ανθρώπους, εκτός ομάδας, που εμπιστεύεται για τις γνώσεις τους στο ποδόσφαιρο και ζητά εισηγήσεις για παίκτες στις θέσεις που ψάχνει ο ΠΑΟΚ (κυρίως στόπερ και μεσοεπιθετικού).Μέσα από αυτές τις επαφές προέκυψε μία λίστα (7-8 παικτών λένε κάποιες πληροφορίες), με παίκτες που ο μεγαλομέτοχος κρίνει ως ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και θα συζητήσει γι΄ αυτές και με τον Φρανκ Άρνεσεν.

 Στη λίστα υπάρχουν παίκτες που κρίνεται ότι μπορούν να προσφέρουν άμεσα στον ΠΑΟΚ. Μεγάλα ονόματα όπως ο Τσίρο Ιμόμπιλε, αλλά και τέσσερις παίκτες από το εγχώριο Πρωτάθλημα. Την εβδομάδα που έρχεται ο 56χρονος επιχειρηματίας αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα έχει επαφές με τους συνεργάτες του, προκειμένου να καθορίσει πώς θα ιεραρχηθούν οι στόχοι και πώς θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις από δω και στο εξής.

Ο Ιμόμπιλε βάζει θέμα στην επίθεση του ΠΑΟΚ     

Από τα ονόματα που προκαλούν αίσθηση στη λίστα που έχει στα χέρια του ο Σαββίδης είναι αυτό του Τσίρο Ιμόμπιλε, για τον οποίο, όμως, λόγω του γεγονότος ότι είναι επιθετικός και όχι επιτελικό χαφ, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ συνοδεύεται και από ορισμένα σενάρια.

Ποια είναι αυτά; Ότι ενδεχόμενη έλευσή του στην Τούμπα θα σημαίνει την πώληση του Κλάους ή την αποχώρηση Μπερπάτοφ (ο οποίος δεν είχε κλείσει εντελώς το θέμα στη συνέντευξη Τύπου παραμονές του αγώνα με τη Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Προς το παρόν τουλάχιστον,  και για τα δύο δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ανησυχητικό στον ορίζοντα.

Χατζηισαΐας  για το καλοκαίρι   

Μεταξύ των παικτών που αγωνίζονται στην Ελλάδα και συμπεριλαμβάνονται στις εισηγήσεις προς τον Σαββίδη είναι και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Ο 23χρονος Κατερινιώτης κεντρικός αμυντικός έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις που κάνει στον Πανιώνιο και θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό του Δικεφάλου. Το γεγονός, όμως, ότι ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει πρόβλημα αδειοδότησης κάνει δύσκολη την απόκτησή του στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και το θέμα πάει για το καλοκαίρι.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη