H υποψήφια ομάδα για τον Γιάννη Γιαννιώτα

Το σενάριο επιστροφής του Γιάννη Γιαννιώτα στα κυπριακά γήπεδα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Η ρήξη στις σχέσεις ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακού και το γεγονός πως οι θέσεις των εξτρέμ στους "γαλαζοκίτρινους" είναι συμπληρωμένος (εξ αρχής η επιτροπή προγραμματισμού έκτισε την ομάδα χωρίς να υπολογίζει τον Ελλαδίτη) καθιστούν σχεδόν μηδαμινές τις πιθανότητες επιστροφής του Ελλαδίτη διεθνούς στον "Αρχάγγελο". 
 
 
 
Ο Απόλλωνας έβαλε τέλος στη φημολογία που ήθελε τον ποδοσφαιριστή στο "στόχαστρο" της λεμεσιανής ομάδας και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα απόκτησης του από άλλη κυπριακή ομάδα, καθώς το κασέ του Γιαννιώτα δύσκολα μπορεί να ικανοποιηθεί. Στην Ελλάδα άρχισαν τα σενάρια για μεταγραφή του 23χρονου διεθνούς στον Πανιώνιο, με δημοσίευμα της παρασκηνιακής στήλης "Το ευαγγέλιο" της ιστοοελίδας contra.gr.
 
 
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας contra.gr
Ο μεταγραφικός οίστρος του Πανιωνίος σταματά (προσωρινά πάντως) με την ανανέωση του συμβολαίου του Μασούντ και την απόκτηση του Χατζισαφί.
 
Η τάση που υπάρχει αυτήν την ώρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι να μπει ένα φρένο και να πάει η ομάδα ως έχει στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της, έστω και αν αυτό συνιστά ένα μικρό ρίσκο.
 
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι του Ιστορικού δεν παρακολουθούν την αγορά. Κάθε άλλο. Και παίκτες βλέπουν, και προτάσεις από τους ατζέντηδες δέχονται. Δεν καίγονται όμως προς το παρόν να αγοράσουν.
 
Κάτι τελευταίο. Ο Γαννιώτας έχει συμπάθειες και στην πλατεία. Είναι άλλωστε παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με την ταχύτητά του. Αγνωστες όμως είναι προς το παρόν οι επιθυμίες του ποδοσφαιριστή αλλά και η άποψη του Μιχάλη Γρηγορίου.
  
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Το φυλαχτό του πατέρα του Τζολάκη στη διαδικασία των πέναλτι-«Πήραμε μαζί την πρόκριση»
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί