Mπαμ μεγατόνων με Μπραντάο

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Λεβαδειακός. O Βραζιλιάνος επιθετικός, Μπραντάο βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Βοιωτούς.

Ο 37χρονος στράικερ (γεννημένος στις 16 Ιουνίου του 1980), με σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, της Μαρσέιγ και της Σεντ Ετιέν, αποτελεί προσωπική εισήγηση του τεχνικού του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό, με τον οποίο συνυπήρξαν στους Μασσαλούς όταν ο Γάλλος ήταν Τεχνικός Διευθυντής της γαλλικής ομάδας. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μπραντάο θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Λεβαδειακού κι αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Την περυσινή σεζόν, ο υψηλόσωμος στράικερ (1.89μ) αγωνίστηκε στην Τρικορντιάνο, η οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα "Mineiro de Futebol Módulo II", δηλαδή στη Β' κατηγορία της Βραζιλίας. Συνολικά στην καριέρα του, έχει σημειώσει 121 γκολ και έχει μοιράσει 41 ασίστ σε 393 παιχνίδια.

Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, πρόκειται για μία αξιόλογη περίπτωση με πλούσιο βιογραφικό. Αξίζει να σημειωθεί πως, κατά το παρελθόν, το όνομά του έχει συνδεθεί τόσο με τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού όσο και με του Παναθηναϊκού, αλλά τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού