Ο Κάστανος, ο τένοντας, ο Ολυμπιακός και ο Μανθάτης

Ο Γρηγόρης Κάστανος πήγε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Ζούλτε αλλά η μεταγραφή του με τη μορφή δανεισμού δεν ανακοινώθηκε ποτέ, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα. Μάλιστα, η Γιουβέντους κάλεσε πίσω στο Τορίνο τον Κύπριο διεθνή για να ακολουθήσει εκεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείες. Στην παρασκηνιακή στήλη "Το Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου συνδέονται οι περιπτώσεις τον Γρηγόρη Κάστανου και Γιώργου Μανθάτη του Ολυμπιακού. 
 
Διαβάστε το ρεπορτάζ
Η Ζούλτε Βάρεγκεμ πέρασε από ιατρικά - εργομετρικά τον διεθνή 19χρονο επιτελικό Γρηγόρη Κάστανο,που τον θέλει δανεικό από την Γιουβέντους.

Ο Κάστανος έβγαλε ένα πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και στη Κύπρο διέρρευσε πως η Βάρεγκεμ επέστρεψε στην διεκδίκηση του Γιώργου Μανθάτη.

Αδυναμία μεγάλη του κόουτς Φράνκι Ντιρί ο 20χρονος Έλληνας εξτρέμ, με την Βαρεγκεμ να τον ζητάει τόσο τον Γενάρη , όσο και τον Μάϊο.

Βέβαια στην πιάτσα των agent λένε πως Κάστανος και Μανθάτης είναι ανεξάρτητες υποθέσεις, κοινώς η βελγική ομάδα θέλει και τους δύο.

Μόνο που η Γιούβε παραχωρεί τον Κύπριο (δανεικό) ενώ ο Ολυμπιακός έμαθα πως είπε και 3ο "όχι" μέσα στον Ιούλιο, στην πρόταση που του έκαναν οι Βέλγοι.

Πολιτική της Βάρεγκεμ είναι να πληρώνει αξιοπρεπή ενοίκιο,οψιόν αγοράς όχι πάνω από μύριο,προσφέροντας υψηλό ποσοστό μεταπώλησης (ως και 40%).

Για τον Μανθάτη ακούγεται πως μέχρι και ο Ντιρί μπορεί να μιλήσει στον Χάσι, εφόσον δεν τον υπολογίζει να βοηθήσει να τον πάρει στη Ζούλτε.

Άλλωστε η Βάρεγκεμ έχει περάσει απευθείας στους ευρωπαικούς ομίλους, θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής κι αυτό θα ανεβάσει την “μετοχή” του.

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας