Δεν θα γίνει καμία μεταγραφή στον Ολυμπιακό

Από την ΠΑΕ διέρρευσε το βράδυ της Δευτέρας (28/12) ότι μεταγραφές δεν πρόκειται να γίνουν τον Γενάρη. Ειπώθηκε χαρακτηριστικά ότι "δεν θα γίνει ΚΑΜΙΑ μεταγραφή τον Γενάρη, οπότε τα περί Μιραλάς κλπ μυθεύματα δεν ισχύουν". Φυσικά σημείωναν οι άνθρωποι των Πειραιωτών ότι σίγουρα θα υπάρχουν απομακρύνσεις και ξεκαθάρισμα του ρόστερ, σύμφωνα με τις επιθυμίες του Σίλβα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν διαψεύδει τα όσα έχουν κυκλοφορήσει περί ενίσχυσης της ομάδας μέσα στον Γενάρη. Και πράγματι, ειδικά η περίπτωση του Μιραλάς είναι εξαιρετικά δύσκολη και την είχαμε επισημάνει στο Sport24.gr, καθώς μόνο ο δανεισμός του θα κόστιζε μίνιμουμ 4-5 εκατ. ευρώ, ενώ η Έβερτον για να τον πουλήσει ζητάει γύρω στα 15 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη όμως, θα πρέπει να τονίσουμε και κάτι που έχει τη σημασία του και δεν έχει να κάνει με τον Μιραλάς. Το καλοκαίρι η ΠΑΕ είχε διαψεύσει π.χ. ότι υπάρχει θέμα Καμπιάσο, ενώ προτελευταία μέρα των μεταγραφών είχε διαψεύσει και ότι ο Ερνάνι θα έπαιρνε το αεροπλάνο για Αθήνα. Στο τέλος και οι δύο έπιασαν λιμάνι και μάλιστα λίγες ώρες αργότερα!

Είναι μία κίνηση τακτικής από πλευράς "ερυθρολεύκων" για να μην αποπροσανατολιστεί ο κόσμος ενόψει Νέας Σμύρνης; Όπως και να ‘χει, οι μεταγραφές τελειώνουν στις 31 Ιανουαρίου και δεν υπάρχει χρονιά που ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει παίκτη την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Επίσης, θα πρέπει να έχουμε και το εξής στο μυαλό μας: ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητήσει ο Φινμπόγκασον να φύγει από την ομάδα, αν δει και στο ξεκίνημα του β' γύρου ότι βρίσκεται μεταξύ πάγκου και... προθέρμανσης. Οπότε, με κάποιον τρόπο θα πρέπει να αντικατασταθεί και σίγουρα δεν θα καλύψει το κενό του ούτε ο Ιωαννίδης, ούτε ο Βέργος...

* Το απόγευμα της Τρίτης (29/12) επιστρέφουν οι "ερυθρόλευκοι" στις προπονήσεις και ο Μάρκο Σίλβα τους περιμένει με "άγριες διαθέσεις". Μάλιστα, την Τετάρτη (30/12) προβλέπεται διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα).

Δειτε Επισης

Λήξη συναγερμού-Η UEFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη
«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα θετικό δείγμα Έλληνα»-Τι δηλώνει ο πρόεδρος του οργανισμού αντιντόπινγκ
UEFA για τα επεισόδια στο Μπριζ-ΠΑΟΚ: «Θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα για τα περιστατικά στο Βέλγιο»
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ Έλληνας διεθνής στον αγώνα με τη Γεωργία
Ανακοίνωσε sold out ο ΠΑΟΚ και προειδοποιεί με διά βίου αποκλεισμού όσους μεταπωλούν εισιτήρια
Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Στο Πανθεσσαλικό στις 18 Μάϊου ο τελικός κυπέλλου-Η ενημέρωση της ΕΠΟ
Τζέκο για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό-«Σταθείτε δίπλα μας την Πέμπτη, ακόμη και στα λάθη μας»
Ζήτησε συγνώμη για την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Σογιουντσού-«Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Ο Κοτάρσκι κράτησε τον ΠΑΟΚ στο κόλπο και η Τούμπα θα κρίνει το όνειρο!