Ο Ντε Μπαρτόλο στην ΑΕΚ

Ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο ενανέλαβε τη θέση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ποδοσφαιρική αγορά, καθώς υπήρξε μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Μάλιστα είχε συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΑΕΚ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο. Γεννημένος στο Μπουένος Άιρες ο 38χρονος Ιταλοαργεντινός Ντε Μπαρτόλο έπαιξε ποδόσφαιρο σε Αργεντινή, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο και Ελλάδα, υπήρξε μάνατζερ ποδοσφαιριστών και πλέον αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας μας".

"Μάχιμος" ξανά ο Τζεμπούρ
Η απουσία του τραυματία στο χέρι Αλάιν Μπαρόχα από το κυριακάτικο (3/1) ματς της ΑΕΚ με τον Πλατανιά, ήταν έτσι κι αλλιώς δεδομένη. Αλλά όπως φαίνεται θα είναι και η μοναδική, καθότι ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι και πάλι... μάχιμος. Ο Αλγερινός επιθετικός ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες δυο μέρες από ίωση με υψηλό πυρετό.

Σήμερα όμως ήταν πολύ καλύτερα και μάλιστα κατάφερε να βγάλει ένα ατομικό πρόγραμμα. Στην αυριανή (31/12) προπόνηση ο Τζεμπούρ αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και φυσικά να τεθεί στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο και... νωρίς
Μπορεί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να πήραν από τον Πογέτ μια γενναία άδεια για τα Χριστούγεννα. Όμως λόγω... Πλατανιά, θα κάνουν Πρωτοχρονιά στα Σπάτα. Το πρόγραμμα έχει κανονικά προπόνηση τόσο αύριο που είναι παραμονή, όσο και την Παρασκευή ανήμερα Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα ο Πογέτ δεν δίνει περιθώριο ούτε για... ξενύχτι την παραμονή, καθώς η προπόνηση θα είναι κανονικά πρωινή.

Δειτε Επισης

Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν