Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Όχι Ολυμπιακού σε ένα εκατομμύριο για Γιαννιώτα

  21/08/2017 10:28
Όχι Ολυμπιακού σε ένα εκατομμύριο για Γιαννιώτα

Όχι Ολυμπιακού σε ένα εκατομμύριο για Γιαννιώτα

  21/08/2017 10:28

Η διαφαινόμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιαννιώτα από τον Ολυμπιακό στην Κόρδοβα φαίνεται προς το παρόν να «παγώνει», με ισπανικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για διαφωνία στον τρόπο που θα γινόταν η μετακίνηση, καθότι οι «ερυρθόλευκοι» επέμεναν στον δανεισμό του.

Φως στην υπόθεση του ναυαγίου της μεταγραφής του 24χρονου άσου του Ολυμπιακού, Γιάννη Γιανιώτα στην Κόρδοβα ρίχνουν ισπανικά δημοσιεύματα, με τις διαφορές των δύο συλλόγων ως προς τον τρόπο που θα γινόταν η μετακίνηση να αποδεικνύονται απροσπέλαστες.

Σύμφωνα με την τοπική «el dia de cordoba», η Κόρδοβα είχε ως προτεραιότητα την απόκτηση του Γιαννιώτα προσφέροντας μέχρι και 1 εκατομμύριο για την μεταγραφή του.

Εντούτοις, η αμετακίνητη στάση του Ολυμπιακού για δανεισμό του παίκτη και η πάγια στάση του συλλόγου να μην αποκτά παίκτες ως δανεικούς, οδήγησαν στο... ναυάγιο.

Υπενθυμίζεται ότι η διαφαινόμενη ανακοίνωση του Γιαννιώτα από την Κόρδοβα στο ημίχρονο της αναμέτρησης απέναντι στην Καντίθ, επρόκειτο για μεγαλοπρεπέστατη δημοσιογραφική... γκάφα, καθότι οι Ισπανοί ανακοίνωσαν την εναλλακτική τους επιλογή για τα άκρα, τον Σέρβο Σάσα Γιοβάνοβιτς.

Πηγή: sdna.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας