Συμπαίκτης του Ντάνου παράτησε την ομάδα του για το Survival!

Την πρεμιέρα του θα πραγματοποιήσει, την Δευτέρα (11/9) το τηλεοπτικό ριάλιτι Survival στο κανάλι «Ε» και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου καθώς μοιάζει πολύ στο Survivor που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.
 
Στο τηλεπαιχνίδι παίρνουν μέρος ποδοσφαιριστές, γυμναστές, αθλητές, σερβιτόροι, επιχειρηματίες, μάγειρες, λογιστές και αγρότες.
 
Ένας από τους παίκτες που θα συμμετέχει και ξεχωρίζει προς το παρόν για εξω-αγωνιστικούς λόγους είναι ο ποδοσφαιριστής Κώστας Οικονόμου.
 
Έφυγε από τη Ρόδο σε ένα μήνα
Ο 33χρονος Βολιώτης μέσος είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρόδο στις 17 Ιουλίου, προκειμένου να συνεχίσει στα «ελάφια» την καριέρα του, ωστόσο στις 17 Αυγούστου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.
 
«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Κώστα Οικονόμου. Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον 33χρονο μέσο να παραμείνει στο νησί και να ενισχύσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και η διοίκηση του συλλόγου τον αποχαιρετά σαν φίλο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της σταδιοδρομίας του», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου της Δωδεκανήσου.

Οι φήμες πάντως αναφέρουν πως ο Οικονόμου έφυγε από τη Ρόδο  προκειμένου να πάει στην Κουρούτα αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από το Epsilon για να συμμετάσχει στο παιχνίδι.
Ο Οικονόμου υπήρξε συμπαίκτης του νικητή του Survivor , Γιώργου Αγγελόπουλου στον Ολυμπιακό Βόλου την διετία 2002 -04, αλλά και την σεζόν 2007 -08.
 
Μάλιστα, στη μοναδική συμμετοχή του Ντάνου με τα ερυθρόλευκα οι δύο παίκτες είχαν κάτσει δίπλα - δίπλα στην ομαδική φωτογραφία. Πως τα έφερε η μοίρα... Ο ένας στο Survivor και ο άλλος στο Survival!
 
Το άλλοι κοινό σημείο που έχει με τον Ντάνο, εκτός ότι είναι ποδοσφαιριστής, καλογυμνασμένος και έχει παίξει στον Ολυμπιακό Βόλου είναι πως μετά τους ερυθρόλευκους μεταγράφηκε (έστω και για λίγο) στην ομάδα της Ρόδου.
 
Εκτός όμως από τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας, ο Οικονόμου έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων, σε Νίκη Βόλου, Εθνικό Κατερίνης, Πιερικό, Φωκικό, Εορδαϊκό, Βέροια, Πόντιους Κατερίνης, Τύρναβο, Ζάκυνθο, Αγροτικό Αστέρα και τον Αιγινιακό.
 
Τελευταίος του σταθμός, πριν τη Ρόδο, ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου, από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Κώστας Οικονόμου πριν από περίπου πέντε μήνες έγινε και πατέρας.

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες