Η Αλ Αΐν καλεί τον Μπερμπάτοφ

Πριν από λίγο καιρό υπήρξαν δημοσιεύματα για ομάδες της Πρέμιερ Λίγκ, αλλά και ένα σύλλογο από το Περού που ενδιαφέρονταν να εντάξουν τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ στο δυναμικό τους.Τώρα, έρχεται ένα ακόμη δημοσίευμα από τη βουλγαρική ιστοσελίδα "gong.bg", σύμφωνα με το οποίο, η Αλ Αΐν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είναι έτοιμη να προσφέρει διετές συμβόλαια με 2 εκ. ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους.

Η Αλ Αΐν πρόσφατα απέκτησε τον Ντανίλο Ασπρίγια από τη Λίτεξ Λόβετς με τις ίδιες απολαβές και έχει την έδρα της 130 χιλιόμετρα από το Ντουμπάι, στα σύνορα με το Ομάν. Πρόσφατα απέκτησε νέο γήπεδο, αξίας 39 εκ. ευρώ που χαρακτηρίστηκε αρχιτεκτονικό θαύμα.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Μπερμπάτοφ εμφανίζεται διστακτικός στην πρόταση, κυρίως λόγω του προβληματισμού του αν πρέπει να φύγει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Πάντως, ούτε ο ίδιος ο Μπερμπάτοφ, ούτε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ (που δεν είχε αντιδράσει προς το παρόν στο νέο δημοσίευμα) έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά τις πληροφορίες περί ύπαρξη ρητρας που επιτρέπει στον Βούλγαρο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη αν φέρει ένα συγκεκριμένο ποσό στον Δικέφαλο. Ή μόνη δήλωση που υπάρχει είναι του ατζέντη του, Εμίλ Ντάντσεφ ο οποίος σε βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει ρήτρα ειδικά για την Αγγλία.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες