Πάβλοβιτς για την άμυνα του ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ έχει παντού, ανά την Ευρώπη και όχι μόνο, ανθρώπους που συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με παίκτες που θα μπορούσαν να ενταχθούν στον Δικέφαλο. Και στην περίοδο που βρισκόμαστε φροντίζουν να πληροφορούνται, ειδικά, για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως επιτελικοί μέσοι και ως κεντρικοί αμυντικό. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Ματέο Πάβλοβιτς. Ο 25χρονος στόπερ  της Βέρντερ έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα.

Ο ύψους 1.96μ. κεντρικός αμυντικός είχε αποκτηθεί τον Δεκέμβριο του 2012 από την Βέρντερ και ήταν μία από τις τελευταίες μεταγραφές που είχε εισηγηθεί ο Κλάους Άλοφς πριν αποχωρήσει από το πόστο του αθλητικού διευθυντή για να πάει στη Βόλφσμπουργκ.

Η ομάδα της Βρέμης είχε δαπανήσει για τον πάρει από την ΝΚ Ζάγκρεμπ, τότε που σκάουτς και άλλων συλλόγων (Μπάγερν Μονάχου, Στουτγάρδη, Ζενίτ) μια μεταξύ αυτών και ο Κριστιάν Καρεμπέ που λειτουργούσε για λογαριασμό γαλλικών ομάδων, τον παρακολουθούσαν.

Η αποχώρηση Άλοφς έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ο Πάβλοβιτς δεν έπιασε στη Βέρντερ και με τέσσερις μόνο συμμετοχές τον Φεβρουάριο του 2014 πήγε δανεικός στη Φερεντσβάρος και έμεινε στην Ουγγαρία 1,5 χρόνο, κάνοντας 36 συμμετοχές και σημειώνοντας δύο γκολ.

Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Γερμανία για να πείσει ότι δικαιούται την ευκαιρία στου στη Βέρντερ, δεν την πήρε ποτέ όμως, με αποτέλεσμα να δηλώνει και δημόσια ενοχλημένος γι’ αυτό.

Πλέον, έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τη Βέρντερ και οι άνθρωποι της  δεν τον υπολογίζουν. Του έχει διαμηνυθεί να βρει ομάδα και μάλιστα δεν ακολούθησε την αποστολή της γερμανικής ομάδας στην Τουρκία για τη χειμερινή προετοιμασία.  

Στον ΠΑΟΚ προτάθηκε με την προοπτική ότι μέσα σε σύντομο διάστημα θα μείνει ελεύθερος, καθώς η πλευρά του παίκτη είναι σε συζητήσεις με την διοίκηση του συλλόγου. Από το περιβάλλον του προκύπτει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους  της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Τουρκίας, καθώς και από τη Ριέκα, ο ίδιος ο παίκτης όμως δεν έχει ως πρώτη επιλογή να γυρίσει στην πατρίδα του.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει σαφώς πιο έμπειρο και έτοιμο στόπερ, αλλά δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τον Πάβλοβιτς ως μία περίπτωση υψηλόσωμου αμυντικού, νεαρού σε ηλικία και με μικρό κόστος.

Ο Πάβλοβιτς γεννήθηκε στο Μόσταρ γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1990 στο Μόσταρ και άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν πάει στη ΝΚ Ζάγκρεμπ για να πέντε χρόνια. Έπαιξε στην εθνική κάτω των 17 της Βοσνίας, αλλά στη συνέχεια μεταπήδησε στις μικρές ομάδες της Κροατίας, ενώ κλήθηκε και στην Ανδρών χωρίς όμως να αγωνιστεί.

Δείτε τον Πάβλοβιτς σε δράση:

 
Πηγή: www.sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα