Προς ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου για τις 6 Μαρτίου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.grείναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ τη φορά αυτή στις 6 Μαρτίου με τους δύο φιναλίστ, Παναθηναϊκός και Φάρος να γνωρίζουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας την απόφαση της ΕΟΚ.Το σίγουρο τη στιγμή αυτή είναι πως ο τελικός δεν θα διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου όπως είχε διαφανεί και αναμενόταν. Μεταξύ δηλαδή της 7ης και 8ης αγωνιστικής της Euroleague όταν και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τα Final Eight σε Ισπανία και Ιταλία. Όπως και γενικότερα οι τελικές φάσεις των Κυπέλλων σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Το γιατί; Έχει να κάνει με το γεγονός ότι στις 20 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα το παιχνίδι του ομίλου της Εθνικής Γυναικών για τα προκριματικά του Eurobasket με τη Ρωσία. Για αυτό και η ΕΟΚ έχει αποφασίσει να μην διεξαχθεί τότε ο τελικός μεταφέροντάς τον για τις αρχές Μαρτίου.

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου βολεύει εξάλλου σύμφωνα με τις ενδεικτικές ημερομηνίες που υπάρχουν στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ μεταξύ 27-28 Φεβρουαρίου και 12-13 Μαρτίου. Με δεδομένο μάλιστα ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στις 3 Μαρτίου στη Μάλαγα με την Ουνικάχα για την 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ΤΟΡ 16 της Euroleague θα μπορεί να αγωνιστεί την Κυριακή 6 Μαρτίου.

Κι όσο για το παιχνίδι του Φάρου; Η ομάδα του Κερατσινίου είναι να αγωνιστεί στην έδρα του Πευκοχωρίου. Στο κλειστό του Αγίου Παύλου στις 5 Μαρτίου για την 4η αγωνιστική του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Α2. Που σημαίνει ή θα αναβληθεί και θα μεταφερθεί όλη η 19η αγωνιστική ή μόνο το παιχνίδι του Φάρου για την προηγούμενη (2/3) ή επόμενη Τετάρτη (9/3).

Απομένει βέβαια να φανεί και ποια θα είναι η θέση της ομάδας του Φάρου στο να διεξαχθεί το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ που αποτελεί την έδρα του Παναθηναϊκού. Οι ιθύνοντές του εξάλλου δια στόματος του αθλητικού τους διευθυντή Σταύρου Ελληνιάδη είχε εκφράσει την επιθυμία περί διεξαγωγής του τελικού στο ΣΕΦ.

Εκτός από το ΟΑΚΑ πάντως που δείχνει να έχει αποκτήσει το προβάδισμα στα υπόψη των αρμοδίων της ΕΟΚ είναι πάντα και το κλειστό "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο όπως και το νεόκτιστο κλειστό της Κοζάνης. Τα πλέον πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη