Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ελληνικό φαινόμενο: παπάς παρατηρητής αγώνα!

  12/11/2017 12:13
Ελληνικό φαινόμενο: παπάς παρατηρητής αγώνα!

Ελληνικό φαινόμενο: παπάς παρατηρητής αγώνα!

  12/11/2017 12:13

Το ότι φέτος η ΕΠΣ Λέσβου έχει κατορθώσει να φέρει πολλούς παλιούς παράγοντες εντός της Ένωσης, ορίζοντας παρατηρητές σε αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, έχει αναφερθεί πολλάκις. Άνθρωποι που στο πρόσφατο παρελθόν πρόσφεραν πολλά σε ομάδες του νησιού, αλλά για τους δικούς τους λόγους απείχαν τελευταία, επέστρεψαν στα γήπεδα. 

Πλαισιώθηκαν μάλιστα από νέους ανθρώπους, με μεράκι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όρεξη για προσφορά. Ένας εξ αυτών ο πάτερ Γρηγόρης Πολύμος, που ορίστηκε για πρώτη φορά παρατηρητής σε αγώνα της Α' ΕΠΣ Λέσβου. Μαζί με τον Δημήτρη Ντουνιά ελέγχουν όσα συμβαίνουν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, στη συνάντηση Αίγειρου Μυστεγνών-Αναγέννησης Γέρας, που διεξάγεται στο Ενωσιακό Γήπεδο Θέρμης. πριν την έναρξη του παιχνιδιού φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Γενικό Αρχηγό των Μυστεγνωτών, Παναγιώτη Βάλεση, τον παράγοντα του Αίγειρου Γρηγόπρη Δεληθεοδώρου, αλλά και με το διαιτητικό τρίο των Βουρανή, Καρμίρη, Λυρή. 

Με το ράσο του λοιπόν, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στον κάτω Χάλικα, πήρε θέση στον αγωνιστικό χώρο, συγκεντρώνοντας πάνω του πολλά βλέμματα. Η παρουσία του βέβαια στα γήπεδα δεν είναι άγνωστη, αφού αποτελεί έναν εκ των πιο σταθερών υποστηρικτών των ομάδων του νησιού σε εθνικές, αλλά και τοπικές κατηγορίες. 

Ενδεχομένως να είναι και παγκόσμια η πρωτοτυπία του ρασοφόρου παρατηρητή αγώνα στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν είναι καθόλου συνηθισμένη ως εικόνα. Τις ευλογίες σας πάτερ, για ένα καλό παιχνίδι.

Πηγή: lesvos.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας