Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

H απάντηση Κωνσταντίνου στο «είσαι ψεύτης» του Δομάζου

  14/11/2017 19:34
H απάντηση Κωνσταντίνου στο «είσαι ψεύτης» του Δομάζου

H απάντηση Κωνσταντίνου στο «είσαι ψεύτης» του Δομάζου

  14/11/2017 19:34

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κάθε μέρα και πιο κοντά στην οικονομική καταστροφή, ωστόσο, Βασίλης Κωνσταντίνου και Μίμης Δομάζος συνεχίζουν την μεταξύ τους κόντρα, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να απαντά στις δηλώσεις του «στρατηγού».

Η κατάσταση στο «τριφύλλι» είναι οριακή, ο σύλλογος ψάχνει σανίδα σωτηρίας, ωστόσο, οι προσωπικές κόντρες δεν λείπουν την ώρα που είναι παντελώς αχρείαστες για τον Παναθηναϊκό. Μετά τις δηλώσεις του Μίμη Δομάζου που χαρακτήρισε ψεύτη τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε με δήλωσή του στον «στρατηγό», δίνοντας συνέχεια σε μία ασήμαντη για τον Παναθηναϊκό αντιπαράθεση.

Ο Κωνσταντίνου υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Ενημερώθηκα από δημοσιεύματα ότι ο πρώην συμπαίκτης μου, Μίμης Δομάζος με χαρακτήρισε δημόσια ψεύτη επικαλούμενος δήθεν απάντησή μου στην πρόταση «μετακόμισης» της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Τα όσα αναφέρει ο Μίμης είναι παντελώς ανακριβή και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι οι παριστάμενοι, καθώς η εν λόγω συζήτηση έγινε στο πλαίσιο συνεδρίασης του διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ. Εκείνο που μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι όσοι έχουμε αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας εργαζόμαστε καθημερινά με μοναδικό στόχο να καταφέρει να βγει ο Παναθηναϊκός από αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μοναδική μας ελπίδα για να τα καταφέρουμε είναι να επικρατήσει ομόνοια και συσπείρωση μεταξύ όλων των Παναθηναϊκών. Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Πηγή: gazzetta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας