Ξυλοδαρμοί και τραυματισμοί στο Καραϊσκάκη!

Ακόμη και στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο φαληρικό γήπεδο, επιβεβαιώνεται απόλυτα η απόφαση της ΕΠΟ να μετακομίσει η Εθνική ομάδα, πρώτα από όλα για λόγους ασφαλείας. Το συγκεκριμένο γήπεδο αποτελούσε άβατο για μεγάλη μερίδα των Ελλήνων φιλάθλων, αλλά και δημοσιογράφων που δεν είναι αρεστοί.
 
Οι... γνωστοί “άγνωστοι” λοιπόν, φρόντισαν να αφήσουν το στίγμα τους, προσθέτοντας ακόμη μία μαύρη σελίδα στην παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στο Καραϊσκάκη. 

Τα περιστατικά εξάλλου που έχουν καταγραφεί είναι πάρα πολλά και το βράδυ της Κυριακής υπήρξε ακόμη ένα θλιβερό επεισόδιο, με τρεις νεαρούς να πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της “γαλανόλευκης” με τους Κροάτες, για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας μία ομάδα 20 ατόμων που δεν είχαν διακριτικά, πλησίασε έξω από το “Red Cafe” δύο νεαρούς, (γεννηθέντες το 1998 και 1995 σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ), ρωτώντας τους «τι ομάδα είστε». Απάντηση ωστόσο δεν πήραν και τότε τους επιτέθηκαν, με τον ένα να φέρει τραύματα στο κεφάλι και τον άλλο στο πόδι, με αποτέλεσμα να τους παραλάβει ασθενοφόρο το οποίο τους μετέφερε στο «Τζάνειο» νοσοκομείο. Μάλιστα στην καταγγελία που έγινε αναφέρεται ότι εκλάπη κι ένα τσαντάκι που είχε 50 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο.  Από εκεί και πέρα ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει τραυματισμός και τρίτου Έλληνα φιλάθλου. 

Οι... ασχήμιες όμως που έλαβαν χώρα πριν το παιχνίδι της Εθνικής δεν σταματούν εκεί κι αυτό γιατί έγιναν επίσημες καταγγελίες για φιλάθλους που έμειναν εκτός γηπέδου παρότι είχαν προμηθευτεί κανονικά το εισιτήριό τους. Πώς έγινε αυτό; Υπήρξαν αρκετοί που αφού είχαν περάσει από τον προέλεγχο των σεκιούριτι δείχνοντας το εισιτήριό τους, μέσα στις θύρες βρίσκονταν ομάδα χούλιγκαν που περνούσε από... ανάκριση οπαδικής ταυτότητας ακόμη κι ανήλικους κι αφού δεν έπαιρναν την απάντηση που πιθανώς ήθελαν, τους έπαιρναν τα εισιτήρια -αφού οι ίδιοι δεν είχαν- με αποτέλεσμα οι νόμιμοι κάτοχοι εισιτηρίων να μείνουν εκτός γηπέδου! 

Όλα αυτά βέβαια ήρθαν να προστεθούν σε αρκετά ακόμη θλιβερά περιστατικά που έχουν συμβεί στο ίδιο γήπεδο στο πρόσφατο παρελθόν, στο πλαίσιο μάλιστα αγώνων που έδωσε η Εθνική μας ομάδα. 
 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη