«Βούλιαξε» η Αθήνα στην υποδοχή για Μιραλάς (vid+pics)

Ο Κέβιν Μιραλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό και γνώρισε την αποθέωση από πάνω από 2.000 "ερυθρόλευκους" οπαδούς, οι οποίοι έκαναν τη "νύχτα ημέρα" και με συνθήματα υποδέχθηκαν τον ποδοσφαιριστή.

Ο 30χρονος επιθετικός πέταξε από την Αγγλία μέσω Φρανκφούρτης.

Από εκεί, επιβιβάστηκε στην πτήση προς τον τελικό προορισμό του, το αεροδρόμιο στα Σπάτα, όπου τον περίμεναν αρκετοί ενθουσιώδεις φίλοι του Ολυμπιακού, παρουσία αστυνομικής δύναμης που επιτηρούσε διακριτικά.

Το αεροπλάνο του Βέλγου προσγειώθηκε στον αεροδιάδρομο του "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 22:25. Κατά την έξοδό του, έβγαλε την πρώτη φωτογραφία με κασκόλ του Ολυμπιακού και τον αριθμό 44, όσα και τα πρωταθλήματα των Πειραιωτών.

Από τη στιγμή που ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, βρισκόταν στη Λάρισα μαζί με τον νέο τεχνικό του συλλόγου, Όσκαρ Γκαρθία, την υποδοχή από πλευράς ΠΑΕ ανέλαβε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και πρώην συμπαίκτη του Βέλγου στους "ερυθρολεύκους", Φρανσουά Μοντεστό.

Το... πάρτι άρχισε όταν ο Μιραλάς βγήκε από την πύλη 7, από όπου περνούν συνήθως τα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα των ελληνικών ομάδων. Όταν έκανε την εμφάνισή του, οι φίλοι του Ολυμπιακού άναψαν δεκάδες φωτοβολίδες και άρχισαν να τραγουδούν το πασίγνωστο σύνθημα "Είσαι ο καλύτερος για μας, Μιραλάς, Μιραλάς".

 

Ο πρώην επιθετικός της Έβερτον έμεινε έκπληκτος από την υποδοχή και φρόντισε να ευχαριστήσει τον κόσμο στις πρώτες δηλώσεις του.

"Ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για να καταφέρω να γυρίσω στο σπίτι μου. Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά ένα κλαμπ, είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου. Ανυπομονώ να φορέσω ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού και να σημειώσω ξανά πολλά γκολ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που δεν με έχει ξεχάσει. Δεν τους ξέχασα ούτε εγώ, τους έχω στην καρδιά μου και ανυπομονώ να τους χαρίσω ευχάριστες στιγμές".

Λίγο πριν από τις 23:00, το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Βέλγο αποχώρησε από τον περιβάλλοντα χώρο του αεροδρομίου, με προορισμό το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει ο ποδοσφαιριστής. Το πρωί της Δευτέρας θα μεταβεί στο "Metropolitan" για ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα απομένει μόνο το τυπικό μέρος των υπογραφών στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.

Μάλιστα, στις 14:00 είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, σε μία ημέρα με έντονη δραστηριότητα για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι
Η Άρσεναλ διέσυρε την Τσέλσι στο «Emirates» με 5-0 και ανέβηκε στην κορυφή
Γλίτωσε τη Γιουβέντους ο Μίλικ και την έστειλε στον τελικό του Coppa Italia
Σοκ στην Premier League-Ποδοσφαιριστές συνελήφθησαν ως ύποπτοι για επίθεση και βιασμό
Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ
Τερματοφύλακας στο Ιράν τιμωρήθηκε γιατί αγκάλιασε γυναίκα οπαδό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο