Συμφώνησε με Σα η ΑΕΚ

Ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ και του Γκουστάβο Πογέτ είναι ξεκάθαρος για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και όλοι στην Ένωση προσπαθούν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Ορλάντο Σα. Το πρώτο θετικό βήμα για το αίσιο τέλος του φλερτ που ξεκίνησε από το καλοκαίρι έγινε, καθώς σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες ο παίκτης είπε το "Ναι" στην Ένωση και πλέον το μόνο εμπόδιο είναι να δώσει το "Ok" η Ρέντινγκ.

Η επιθυμία του Πορτογάλου επιθετικού είναι δεδομένη. Θέλει να φύγει από την Αγγλία όπου δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Μακ Ντέρμοτ και συνεχίσει υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογέτ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Με την μεταγραφική περίοδο να μπαίνει στην τελική της ευθεία η Ένωση έπρεπε να κάνει την τελική της κίνηση και αυτό φαίνεται πως συμβαίνει τώρα, δέκα ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.  
 
 
Η διοίκηση του Δικεφάλου ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή με τον 27χρονο επιθετικό να δείχνει εμπράκτως την διάθεσή του να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, καθώς έριξε αισθητά τις απαιτήσεις του για να διευκολύνει την Ένωση και να έρθει στην Ελλάδα. Η επιθυμία του είναι γνωστή και στην Ρέντινγκ, η οποία θέλει μεν να τον πουλήσει αλλά δεν είναι διατεθειμένη να τον "χαρίσει" καθώς το καλοκαίρι δαπάνησε 1.500.00 για να τον αποκτήσει.
 
 
Πλέον, το παιχνίδι θα παιχτεί με τις διοικήσεις των δύο ομάδων, αλλά με τον Ορλάντο Σα στο πλευρό της ΑΕΚ, να πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Βέβαια υπάρχει σημαντική διαφορά στα χρήματα που ζητάνε οι Άγγλοι και σε αυτά που είναι διατεθειμένη να δώσει η Ένωση, αλλά το θετικό είναι πως οι συζητήσεις είναι σε αρκετά καλό δρόμο. Τα δύο "αγκάθια" που έχει να αντιμετωπίσει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έχουν να κάνουν με το ποσό που ζητάει η Ρέντινγκ, η οποία δεν φαίνεται να μπορεί να "πέσει" κάτω από το 1.000.000 και με το γεγονός πως για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται κι άλλες δύο ομάδες, μία από το Βέλγιο και από την Τουρκία.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων υπάρχει το ενδεχόμενο της συνιδιοκτησίας όπως και η εναλλακτική του δανεισμού με οψιόν αγοράς, κάτι όμως που η Ρέντινγκ δεν δείχνει να το επιθυμεί αυτή τη στιγμή. Το μεγάλο ατού της Ένωσης είναι πως ο παίκτης θέλει να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, κάτι που το απέδειξε με τη σημαντική μείωση που δέχθηκε στις αποδοχές του, αλλά θα πρέπει και η ΠΑΕ να ανεβάσει την προσφορά της για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή που είναι μεγάλη επιθυμία του Πογέτ. Με την υπόθεση να βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, είτε έχει θετική εξέλιξη, είτε αρνητική. η Παρασκευή (22/1) θεωρείται και είναι η κρίσιμη ημέρα για τη συνέχεια.
 
 
 

Δειτε Επισης

Τα χρήματα που πήρε κι αυτά που περιμένει ο Ολυμπιακός στο Conference League
Ο Ολυμπιακός έγινε η τρίτη ελληνική ομάδα που φτάνει στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης
Μεντιλίμπαρ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού-«Θέλουμε να πάμε στον τελικό»
ΒΙΝΤΕΟ: Υποδοχή ηρώων για τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση-Αποθέωση για Τζολάκη
Μαρινάκης: Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου μέσα στην Πόλη
Πρόκριση για Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μαρσέιγ και Αταλάντα στα ημιτελικά του Europa League
Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Άλωσε την Πόλη ο Ολυμπιακός και πήρε ιστορική πρόκριση στους «4» του Conference League
Τα χρήματα που βάζει στο ταμείο του ο ΠΑΟΚ από το Conference League
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ