«Μου είπε να μπει στο φέρετρο η οικογένειά μου»!

Η Λαμία πανηγύρισε μία επική πρόκριση επί του Παναθηναϊκού που τη φέρνει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αφού κατάφερε να υπερασπιστεί το 4-1 του πρώτου αγώνα, χάνοντας με 1-0 στη Λεωφόρο. Μετά το τέλος του αγώνα ωστόσο τα φώτα δεν έπεσαν μόνο στην τεράστια επιτυχία των νεοφώτιστων, αλλά και στο φραστικό επεισόδιο που είχε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος με οπαδό των γηπεδούχων.
 
Η κάμερα «έπιασε» τον 27χρονο κίπερ να τα... ψέλνει σε κάποιον από την κερκίδα, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να παραχωρήσει δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού. Τι όμως είχε συμβεί νωρίτερα και γιατί αντέδρασε με τόσο θερμό τρόπο ο παίκτης της Λαμίας;
 
Όπως εξηγεί ο ίδιος στου SDNA δέχτηκε μία απίστευτα χυδαία επίθεση, η οποία και τον έφερε εκτός εαυτού.
 
«Όταν έρχεται κάποιος εντελώς απρόκλητα στα δύο μέτρα και σου λέει να μπει στο φέρετρο η οικογένειά σου, νομίζω ότι δεν μπορείς να μην αντιδράσεις», ήταν το πρώτο σχόλιο του Παπαδόπουλου για το χθεσινό περιστατικό.
 
«Ήταν ένας τύπος περίπου στα 30-35, μπήκαν ωστόσο αμέσως οι άνθρωποι ασφαλείας και το θέμα τελείωσε εκεί, δεν έγινε τίποτα άλλο. Εκείνη τη στιγμή βέβαια δεν ήξερα ότι με κατέγραφε η κάμερα. Αν το γνώριζα ίσως να μην αντιδρούσα με τέτοιο τρόπο, δεν περίμενα ότι θα έπαιρνε τόση έκταση. Αλλά και πάλι θεωρώ πως ήταν ανθρώπινο το ξέσπασμά μου, όταν ακούς κάτι τόσο χυδαίο για την οικογένειά σου».
 
Όσο για την τεράστια πρόκριση της Λαμίας: «Δεν το συζητάμε ότι πρόκειται για μία ιστορική επιτυχία του συλλόγου. Μας πίεσε ο Παναθηναϊκός, αλλά ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό. Δεν δεχτήκαμε τόσες κλασικές ευκαιρίες. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, δίκαια βρισκόμαστε εμείς στους 8 του Κυπέλλου».
 
Ενώ για τον αντίπαλο που θα προτιμούσε στα προημιτελικά του θεσμού; «Σίγουρα κανέναν από τους μεγάλους. Νομίζω ότι η Λάρισα ή ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ήταν ο ιδανικός αντίπαλος...».
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος