Μαρινάκης: «Η σημερινή ΑΕΚ είναι μια απάτη»

Ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών δήλωσε αρχικά: "Οι μεγάλες νίκες, είναι απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Αυτή η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη, είναι ιστορική ομάδα. Η μεγάλη ΑΕΚ, ήταν η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Νικολαΐδη και κάποιων άλλων παιδιών οι οποίοι είχαν επενδύσει. Η σημερινή ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μακάρι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΑΕΚ να είχαν ξοδέψει χρήματα για να την κάνουν ξανά μεγάλη".

Πρόσθεσε: "Αλλά πώς να το κάνεις αυτό, όταν την έχεις αφήσει να πέσει στη Γ' Εθνική, να έχει φεσώσει όλο τον κόσμο και να το παίζεις όχι μόνο τσάμπα μάγκας, αλλά και τσάμπα ευεργέτης. Αυτές είναι αλήθειες και θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτόν τον τόπο να καταγράφονται. Έχω να πω το εξής: Ο Ολυμπιακός βαδίζει με σταθερά βήματα, με πίστη και αγάπη στις επιτυχίες. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε με πίστη. Τα καλύτερα έρχονται. ".

Για το αν αυτός ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος της τελευταίας πενταετίας: "Είναι ακόμα νωρίς, είμαστε ακόμα στην αρχή. Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά. Εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας. Πιστεούμε ότι αυτοί οι παίκτες μας μπορούν να εξελιχθούν σε πολύ υψηλότερο επίπεδο και να παίξουν ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο ματς την ερχόμενη Τρίτη (σ. Ντίναμο Ζάγκρεμπ) και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να το κερδίσουμε".

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να συνδυάσει και τις τρεις διοργανώσεις: "Το έχει ξανακάνει ο Ολυμπιακός αυτό. Τον Ολυμπιακό δεν τον φοβάμαι στα δύσκολα. θα προσπαθήσουμε με πολλή δουλειά και όραμα για το καλύτερο".

Για τον κόσμο: "Ήταν εκπληκτικός για μια ακόμα φορά. Ήταν σαν να βλέπαμε ένα παιχνίδι Champions League. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Ζήτω ο Ολυμπιακός".    

Δειτε Επισης

Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς