Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Παντού πρώτος ο Ολυμπιακός

  26/01/2016 10:09
Παντού πρώτος ο Ολυμπιακός
Με την χθεσινή επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Α1, κάθε κορυφή σε κάθε ομαδικό άθλημα είναι... ερυθρόλευκη!

Παντού πρώτος ο Ολυμπιακός

  26/01/2016 10:09
Σαρωτικός σε κάθε άθλημα... σε κάθε ηλικία ο φετινός Ολυμπιακός.

Εχοντας φτάσει στα μισά της σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι», σε όποιο άθλημα συμμετέχουν είναι πρώτοι! Αρκεί μια ματιά στις βαθμολογίες, για να το διαπιστώσετε. 

Στη Super League, η διαφορά της ομάδας του Μάρκο Σίλβα από τη δεύτερη ΑΕΚ είναι στους 16 βαθμούς.

Στην Α1 ανδρών ο Ολυμπιακός είναι πλέον, αφού κάλυψε (και με το παραπάνω) τη διαφορά των πέντε πόντων του πρώτου αγώνα.

Στην Α1 μπάσκετ γυναικών, η κορυφή είναι και πάλι ερυθρόλευκη, με την ομάδα του Πειραιά να έχει κυριαρχήσει και στα δύο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην Α1 ανδρών του πόλο, ο Ολυμπιακός, φυσικά και είναι στην κορυφή με 27 βαθμούς έχοντας πίσω του τη Βουλιαγμένη (22).

Και στην Α1 πόλο γυναικών οι υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης, οδεύουν για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Με 36 βαθμούς, στην κορυφή, είναι και στην Α1 βόλεϊ ανδρών κάτι που γίνεται και στην Α1 γυναικών με τη διαφορά των «ερυθρόλευκων» από τον Παναθηναϊκό να είναι στους έξι βαθμούς.

* Nα τονίσουμε ότι οι κορυφές δεν σταματούν εδώ για τον Ολυμπιακό. Πρώτος και στα τέσσερα Πρωταθλήματα Super League είναι ο Ολυμπιακός. Στο ποδόσφαιρο, εκτός από την πρώτη ομάδα τον ίδιο δρόμο ακολουθούν στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα οι Νέοι, οι Παίδες και οι Έφηβοι! 

Στο Πρωτάθλημα Super League K-20 μετά από την 19η ημέρα ο Ολυμπιακός είναι μόνος πρώτος με 44 βαθμούς μετά από 16 αγώνες ενώ τον ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 41 μετά από 17 αγώνες. Στο Πρωτάθλημα Super League K-17 o Ολυμπιακός είναι στην κορυφή μετά από την 16η ημέρα έχοντας 2 βαθμούς περισσότερους από την ΑΕΚ ενώ στην πρώτη θέση είναι και στο Κ-15! 
 
Πηγή: gazzetta.gr
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας