Διάψευση Μπερμπάτοφ με συνέντευξη στον Μπερμπάτοφ!

O Nτιμίταρ Μπερμπάτοφ "σπάει" στην σιωπή του και με συνέντευξη στον... εαυτό του μέσω facebook παίρνει θέση για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και όλα όσα του καταλογίζουν ως διάθεση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός εξηγεί την απόφασή του να μιλήσει στον εαυτό του και όχι σε δημοσιογράφους ως αντίδραση για τις λανθασμένες εκτιμήσεις ότι θέλει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, ενώ ξεκάθαρα τονίζει ότι τα νεύρα τα οποία κακώς τον οδήγησαν στο χτύπημα στον Σιμόες, προέρχονταν κυρίως από το γεγονός ότι δεν έπαιζε βασικός κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η απίστευτη... αυτοσυνέντευξη του Μπερμπάτοφ.

-Πώς αισθάνεσαι;

"Εντάξει, αλλά απογοητευμένος. Χάσαμε εναντίον της ΑΕΚ και πήρα μια κόκκινη κάρτα".

-Νομίζεις ότι ήταν δίκαια η κόκκινη κάρτα;

"Ναι... Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με κράτησε και μου έβαλε τρικλοποδιά στην περιοχή του πέναλτι και αυτό και το γεγονός με εκνεύρισε και με έκανε να τον χτυπήσω".

-Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να χτυπήσεις έναν ποδοσφαιριστή! Πολλοί παίκτες κρατούν την ψυχραιμία τους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού...

"Αυτό είναι σωστό... Αυτό που έκανα δεν έχει σχέση με τις αρετές μου στο ποδόσφαιρο. Υποθέτω ότι ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι ηλίθιο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού".

-Από τι προήλθε η αντίδρασή σου, από τι ήσουν θυμωμένος;

"Είδα την ομάδα της ΑΕΚ να έχει το αποτέλεσμα δίχως να παίζει και τόσο καλά. Και εγώ στο παιχνίδι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα... Ακόμα, είναι ένα ντέρμπι και ήρθα για να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα και όχι να κάθομαι στον πάγκο και να μην κάνω τίποτα".

-Και γι' αυτό είσαι απογοητευμένος;

"Ναι... Όταν δεν παίζω, δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος. Το θέμα είναι πως τα νεύρα τα έβγαλα πάνω σε έναν παίκτη σε αντίπαλη ομάδα. Δεν είμαι από τους παίκτες που αναζητούν συγκρούσεις. Εγινε το αντίθετο και λυπάμαι γι' αυτό".

-Και τώρα;

"Και τώρα πρέπει να πληρώσεις το τίμημα... Τρία παιχνίδια τιμωρία... Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα".

-Κάποια media υποστηρίζουν ότι δεν θες να παίζεις άλλο για τον ΠΑΟΚ...

"Γι' αυτό δίνω την συνέντευξη σε σένα και όχι σε άτομα που κατασκευάζουν αυτές τις ηλίθιες ειδήσεις. Αυτά είναι ανοησίες που έχουν ως στόχο να βλάψουν την ομάδα. Οι άνθρωποι λένε: "Κοίτα αυτό το αστέρι. Δεν παίζει και πήρε κόκκινη κάρτα". Το οποίο, φυσικά, δεν είναι αλήθεια. Και η αλήθεια είναι απλή. Ακόμα απολαμβάνω το παιχνίδι! Όταν δεν παίζω, είμαι απογοητευμένος και είμαι θυμωμένος. Δεν υπάρχει τρόπος να μου αρέσει που δεν παίζω και με πληρώνουν καλά λεφτά μέσα σε όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Και μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ με τα χαρακτηριστικά που έχω και αυτό αποδείχθηκε σε όλη την καριέρα μου. Όταν έχω μια τέτοια ευκαιρία, είναι δύσκολο να κρύψω την απογοήτευσή μου. Αν το πάθος μου για το ποδόσφαιρο μειωθεί, τότε θα σταματήσω να θυμώνω, να φωνάζω και να υπογράφω σε ομάδες. Και αυτό θα σημαίνει ότι πια η ομάδα ποδοσφαίρου για την οποία παίζω, δεν με νοιάζει και ότι το πάθος έχει φύγει. Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί... Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου τώρα και μάχομαι για την ομάδα μου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα πάρω κόκκινη κάρτα κάποια στιγμή".
 

Interview with Dimitar Berbatov, conducted by journalist Dimitar Berbatov..JDB: Hi, How are you feeling..DB: Hi. I am...

Posted by Dimitar Berbatov on Tuesday, January 26, 2016
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Τα χρήματα που βάζει στο ταμείο του ο ΠΑΟΚ από το Conference League
Έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ και τον άφησε εκτός Conference League
Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Με δύο εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Πήρε θέση η ΕΠΟ-«Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής»
Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών
ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ: Κάν’ το όπως με την Ντινάμο
Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Με ένα όνειρο τρελό στην Πόλη (του)!
Λήξη συναγερμού-Η UEFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη