Παίκτης του Παναθηναϊκού και ο Μολέντο

H απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό επισημοποιήθηκε την Παρασκευή (29/1) με τους πράσινους να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με τον 28χρονο αμυντικό ο οποίος μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με το τριφύλλι.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ο οποίος έχει να αγωνιστεί για περισσότερο από ενάμιση χρόνο, πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και έπεισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι είναι σε θέση να προσφέρει. Όχι μόνο για το επόμενο εξάμηνο αλλά για δυόμιση χρόνια κάτι το οποίο σημαίνει πως το τριφύλλι όταν επιστρέψει και ο Σάντσεθ θα έχει μια αμυντική τετράδα που θα αποτελείται από τους Σάντσεθ, Τελάντερ, Κουτρουμπή, Ταυλαρίδη και Μολέντο.

Ο Μολέντο είναι ο έβδομος παίκτης που αποκτά το τριφύλλι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς ήδη έχουν αποκτηθεί οι Μπουμάλ, Μέστο, Μαμούτε, Εβανζελίστα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παναγιώτης Βλαχοδήμος (σε συμφωνία και μένει να δούμε πότε θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του).

Η ανακοίνωση των πράσινων ανέφερε:

"Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Ροντρίγκο Μοδέστο ντα Σίλβα Μολέδο γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1987 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την Καμπορίου και συνέχισε στην Ουνιάο Ρονδονόπολις. Το 2009 πήρε μεταγραφή στην πολωνική Όντρα Βόντζισλαβ προτού επιστρέψει λίγους μήνες μετά στη Βραζιλία και τη Ρονδονόπολις.

To 2011 τον απέκτησε η Ιντερνασιονάλ όπου και καθιερώθηκε βασικός. Μάλιστα κλήθηκε μια φορά στην εθνική Βραζιλίας χωρίς να αγωνιστεί. Το καλοκαίρι του 2013 μετεγγράφηκε στην ουκρανική Μέταλιστ όπου και παρέμεινε μέχρι τον περασμένο Μάιο, οπότε και επέστρεψε στην πατρίδα του και στην Ιντερνασιονάλ".  

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας