Απώλεια για ΠΑΟΚ στην Τούμπα, 1-1 με Ατρόμητο

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που τελικά συνέβη στην Τούμπα το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Ατρόμητος πιστοποιώντας την αγωνιστική του άνοδο το τελευταίο διάστημα κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ που εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα.Φουριόζος με γρήγορες επιθέσεις και αρκετές τελικές όταν κα πέτυχε το γκολ με τον Μακ και κακός στο δεύτερο, ειδικά μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Ροντρίγκες.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να συνδυάσουν την παρουσία τους με επετειακές φανέλες (για τα 90 χρόνια του συλλόγου) και αφού γιόρτασαν για λίγα λεπτά το γκολ που ο Μακ αφιέρωσε στον νεογέννητο γιο του Αλεξέι, έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ (πολύ καλός ο Μπάρκας) έπαθαν αγωνιστική καθίζηση από το 60΄ και μετά.

Ο Δέλλας με σωστές αλλαγές και καλό κοουτσάρισμα από τον πάγκο κατάφερε να αλλάξει τις ισορροπίες στο ματς, η ομάδα του βγήκε μπροστα και τελικά πήρε την ισοπαλία με τον Λαζαρίσδη στο 80΄.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ο  διαιτητής Παππάς και οι βοηθοί του που οι υποδείξεις τους στα γκολ και όχι μόνο συζητήθηκαν.

Στα αξιοσημείωτα και οι δύο νέοι τραυματισμοί που πρ0οέκυψαν για τον ΠΑΟΚ με Ζάιρο και Ροντρίγκες (ειδικά η δική του αποχώρηση μέτρησε πολύ) και εγείρουν σοβαρό θέμα. Στο τέλος υπήρξε και ένταση με παίκτη του Ατρομήτου να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο κατά την αποχώρηση στα αποδυτήρια 



Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς

Βοηθοί: Κούλα Χασάν και Χρήστος Μπαλτάς

Τέταρτος διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος

Γκολ: 30' Μακ, 80' Λαζαρίδης



ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέσης, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Ζάιρο (27' Μυστακίδης), Ροντρίγκες (57' Γκολάσα), Μακ

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Στοιτσεφ, Ούμπιντες, Κεϊτά, Μπάλλας (46' Μπρίτο), Λε Ταλέκ (64' Παπαδόπουλος) και Ναπολεόνι (86' Κοντοές)

Κάρτες: 31' Μακ, 69' Πέλκας, 78' Κεϊτά, 79' Κοροβέσης, 92' Μπάρκας



Κόκκινες:

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα