ʼγριο ξεφωνητό σε Τούντορ (video)

Tην παραίτηση του Κροάτη προπονητή της ομάδας, Ίγκορ Τούντορ, ζήτησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ - 100 τον αριθμό - μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, για την 20ή αγωνιστική της SuperLeague.

Έντονες αποδοκιμασίες και αρκετά "γαλλικά" άκουσαν ο Ιγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο της Τούμπας. Ο Κροάτης τεχνικός και το τιμ του αποχώρησαν συνοδεία αρκετών ανδρών σεκιούριτι και του Γενικού Αργηγού της ομάδας, Νώντα Παπαεπαμεινώντα αλλά πολύ σύντομα βρέθηκαν περικυκλωμένοι από 100 οπαδούς του ΠΑΟΚ που τους αποδοκίμαζαν.

"Τούντορ παραιτήσου, δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή", ήταν το βασικό μήνυμα των όσων ακούστηκαν... εμπλουτισμένο με πολλά "γαλλικά".

Τελικά ο Κροάτης και οι συνεργάτες του κατάφεραν να μπουν στα αυτοκίνητα τους και όταν ξεκίνησαν να φύγουν, κάποιοι λίγοι ακόμη πιο θερμόαιμοι επιχείρησαν να κλωτσήσουν τα οχήματα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ένταση που εκτονώθηκε γρήγορα.  
 
Εντονα παράπονα και στους παίκτες
Τα παράπονα των συγκεντρωμένων οπαδών δέχτηκαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές κατά την αποχώρησή τους. Ειδικά ο Τζιόλης που ήταν... άτυχος γιατί βγήκε μετά τον Τούντορ, άκουγε σε έντονο ύφος να του λένε: "Πες μας τι γίνεται... Γιατί δεν παίζετε μπάλα; Τι εικόνα είναι αυτή; Ξυπνήστε".

Αποδοκιμασίες και σε Λαζαρίδη
Πριν την έξοδο του Τούντορ και των συνεργατών του από τα αποδυτήρια της Τούμπας, έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε και ο Νίκος Λαζαρίδης ο οποίος είχε πανηγυρίσει το γκολ βάζοντας το δάχτυλό του στο στόμα.

Μπαίνοντας στο πούλμαν οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον αποδοκίμασαν έντονα δίχως να συμβεί κάτι παραπάνω. Οι οπαδοί ήταν προφανές πως συνδύασαν τον πανηγυρισμό του με το προ ετών πέρασμά του από τον Αρη.

Θλάση για Ζάιρο και Ροντρίγκες
Σαν μην έφθαναν αυτά, ο ΠΑΟΚ "κληρονόμησε" και δυο τραυματισμούς από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Η πρώτες εκτιμήσεις για Ζάιρο και Ροντρίγκες κάνουν λόγο για θλάση, ωστόσο η διάγνωση θα γίνει την Κυριακή, όταν θα υποβληθούν σε εξετάσεις.
 
Πηγή: sport24.gr, sdna.gr
 

 

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας