Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ναπολεόνι: "Προτιμώ τη φέτα από το xαλούμι"

  31/01/2016 12:31
Ναπολεόνι: "Προτιμώ τη φέτα από το xαλούμι"
Λίγες ώρες απομένουν πλέον για να μάθουμε αν ο Ναπολεόνι θα παραμείνει κάτοικος Περιστερίου ή αν θα μετακομίσει στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

Ναπολεόνι: "Προτιμώ τη φέτα από το xαλούμι"

  31/01/2016 12:31
Λίγες ώρες απομένουν πλέον για να μάθουμε αν ο Ναπολεόνι θα παραμείνει κάτοικος Περιστερίου ή αν θα μετακομίσει στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Στον Ατρόμητο περιμένουν mail για μάθουν αν ο ΑΠΟΕΛ θα αυξήσει την προσφορά του ή αν θα καλύψει τη ρήτρα αποχώρησης του Ιταλού. Αν αυτό γίνει μέχρι την Κυριακή, τότε υπάρχει περίπτωση να δούμε τον “Νάπο” με άλλη φανέλα. Αν γίνει τη Δευτέρα το απόγευμα, τότε δύσκολα ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς δεν θα υπάρχει χρόνος για να αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του. Οι “κυανόλευκοι” έχουν έτοιμη τη λίστα με τους παίκτες που θα καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο Ναπολεόνι σε περίπτωση μετεγγραφής του.  
 
Σε ερώτηση αν του αρέσει το κυπριακό Χαλούμι, ο Ναπολεόνι απάντησε πως προτιμά τη φέτα που είναι ελληνική. Επίσης τόνισε πως αυτή την στιγμή το μόνο που σκέφτεται είναι η ξεκούραση έτσι ώστε να είναι έτοιμος για τα δύσκολα παιχνίδια του Ατρομήτου που ακολουθούν. Αν τα βρουν οι ομάδες, μόνο τότε θα σκεφτεί την περίπτωση του ΑΠΟΕΛ...
 
Πηγή: novasport.gr
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας