Βάλνερ: «Χάρτινο το πρωτάθλημα της ΑΕΚ, όπως του Ολυμπιακού το 2008»

Συγκεκριμένα το πρωτάθλημα της περιόδου 2007/08 έχει τη σφραγίδα του για μία υπόθεση που ο ίδιος θα ήθελε να ξεχάσει, καθώς λόγω της αντικανονικής, όπως κρίθηκε από την ΕΠΟ, συμμετοχής του με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη οι γηπεδούχοι αν και είχαν επικρατήσει με 1-0 έχασαν τελικώς το ματς με 3-0 στα χαρτιά.
 
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το πρωτάθλημα αντί της ΑΕΚ στο τέλος εκείνης της σεζόν να το πάρει ο Ολυμπιακός, με τον ίδιο να μιλάει για τα φετινά δεδομένα του πρωταθλήματος.
 
Συγκεκριμένα ο Βάλνερ μίλησε στην εφημερίδα Metrosport, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήταν μια παρόμοια κατάσταση. Διάβασα στο ίντερνετ και είδα στο βίντεο τι συνέβη. Για μένα τότε ήταν δύσκολο και δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί δεν έπρεπε να παίξω σε εκείνο το παιχνίδι.
 
Μερικές φορές βλέπεις διαφορετικά την ίδια κατάσταση. Τώρα είναι άδικο για τον ΠΑΟΚ και τότε ήταν άδικο για την ΑΕΚ. Περίεργη κατάσταση ξανά. Ο κόσμος ξεχνά πολύ γρήγορα τι έχει συμβεί στο παρελθόν.
 
Το ένα που μου είχαν πει τότε είναι ότι αυτή είναι η Ελλάδα. Και το άλλο ότι ο Ολυμπιακός έχει τους σωστούς ανθρώπους στην ομοσπονδία και στην πολιτική.
 
Ένιωσα κι εγώ  ότι με έκλεψαν. Mου έκλεψαν έξι μήνες από την ποδοσφαιρική καριέρα μου. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο μπορείς να ξανακερδίσεις πράγματα, στο μέλλον. Και να συνεχίσεις γιατί αυτή η απόφαση δεν είναι δικό σου λάθος και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Να το δεχτείς και να συνεχίσεις πιο δυνατός».
 
Δείτε το πρωτοσέλιδο της Metrosport...


Πηγή: sdna.gr

 

Δειτε Επισης

BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Το φυλαχτό του πατέρα του Τζολάκη στη διαδικασία των πέναλτι-«Πήραμε μαζί την πρόκριση»
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε
Τα χρήματα που πήρε κι αυτά που περιμένει ο Ολυμπιακός στο Conference League
Ο Ολυμπιακός έγινε η τρίτη ελληνική ομάδα που φτάνει στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης
Μεντιλίμπαρ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού-«Θέλουμε να πάμε στον τελικό»
ΒΙΝΤΕΟ: Υποδοχή ηρώων για τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση-Αποθέωση για Τζολάκη
Μαρινάκης: Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου μέσα στην Πόλη