Προς Θεσσαλονίκη ο Πίντο

Σε επαφές με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο Έλιο Πίντο. Ο Πορτογάλος μέσος μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Ανόρθωση ψάχνει ποδοσφαιρική στέγη και σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα είναι σε επαφές με τον Ηρακλή, όπου βρέθηκε προ των πυλών τον περασμένο Γενάρη.
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα του sdna
Στον Ηρακλή άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε μία ακόμα μεταγραφή, ενός παίκτη που αγωνίζεται στον άξονα. Ο παίκτης αυτός σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Ελιο Πίντο, καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας από χθες, με τις ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλη ελληνικής ομάδας. 
 
Ο Πορτογάλος χαφ, βρέθηκε και το καλοκαίρι μία ανάσα από τον Ηρακλή και μάλιστα είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη, είχε φωτογραφηθεί στα γραφεία της Μίκρας, ωστόσο την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του "χάλασε" διότι προτίμησε να υπογράψει σε ομάδα του Κατάρ, η οποία του πρόσφερε συμβόλαιο με υψηλές οικονομικές απολαβές. 
 
Τα πράγματα γι' αυτόν δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από εκεί. Ο Πίντο που από το πέρασμα του στην Κύπρο, με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, έχει καλό όνομα, άμεσα βρέθηκε στο στόχαστρο της Ανόρθωσης, όμως η μεταγραφή του κρίθηκε εκπρόθεσμη από τη ΦΙΦΑ και δεν προχώρησε. 
 
Ετσι, ο Ηρακλής που αναζητεί παίκτη στη θέση του δεν έχασε την ευκαιρία και ήρθε σε επαφή μαζί του και δεν αποκλείεται αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό, ο 31χρονος να έρθει ξανά στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.
 

Δειτε Επισης

Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο