Μελισσανίδης σε δημοσιογράφο: «Tέτοια μέρα, τέτοια ώρα

Πανευτυχής εμφανίστηκε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που έφερε την ΑΕΚ ξανά στην κορυφή μετά από 24 χρόνια.

«Δεν ξέρω αν είναι δικαίωση. Γιατί να το πούμε δικαίωση; Η προσπάθεια τελείωσε. Είναι μία χρονιά πετυχημένη για όλους. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, στον κόσμο, σε όλους. Το πρότζετ πέτυχε, όλοι είμαστε χαρούμενοι ευτυχισμένοι. Η ομάδα άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι μία δικαίωση αν θέλετε να το πούμε έτσι».

Ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα και το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης… «αγρίεψε»: «Τέτοια μέρα, τέτοια ώρα για Χιμένεθ; Από αύριο αυτά! Θα σε… γκαζώσω (γέλια)».

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε για το γήπεδο, αλλά και τα πιο κομβικά παιχνίδια της σεζόν: «Το γήπεδο προσωπικά για μένα δεν είναι ένα, αλλά πολλά πρωταθλήματα. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχιστεί σε εντατικούς ρυθμούς, έχει μπει στον δρόμο του και εκεί στην Αγιά-Σοφιά θα πανηγυρίσουμε μελλοντικά κι άλλα πρωταθλήματα.

Το διπλό στο Καραϊσκάκη, αλλά και η ανατροπή στον πρώτο γύρο ήταν τα κομβικά σημεία. Στο ποδόσφαιρο θέλει να έχεις και λίγο τύχη. Εμείς είχαμε τύχη, αλλά και καλή ομάδα. Ήμασταν πολύ οργανωμένοι, σοβαροί, χωρίς φανφάρες, χτίζουμε σιγά - σιγά κι όχι από τη μιά στιγμή στην άλλη. Συνεχίζουμε και θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχουμε κι άλλες διακρίσεις. Το μέλλον πρέπει να είναι καλό, έτσι νομίζω. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα έρθουν όπως πρέπει για την ΑΕΚ».

 

Πηγή: www.sdna.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού