Το χρονικό της σχέσης της Φουρέιρα με τον αμυντικό του Ολυμπιακού

Η Ελένη Φουρέιρα έχει... ξεσηκώσει για τα καλά τους απανταχού φίλους της Eurovision -και όχι μόνο- με την φλογερή της παρουσία στη σκηνή της Altice arena.

Ο τελικός του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού πλησιάζει και η Ελένη ώρα με την ώρα ανεβαίνει στη λίστα με τα απόλυτα φαβορί για τη νίκη. Στο πλευρό της βρίσκεται ήδη, βέβαια, εδώ και μερικές μέρες ο εκλεκτός της καρδιάς της, Αλμπέρτο Μποτία. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή:

Η σχέση του σέντερ μπακ των Πειραιωτών με την σέξι τραγουδίστρια ξεκίνησε πριν από περίπου 1,5 χρόνο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Espresso, το ζευγάρι γιόρτασε τα 28α γενέθλια του ποδοσφαιριστή μαζί, τον Ιανουάριο του 2017.

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πολλά για το συγκεκριμένο ειδύλλιο, μιας και οι δυο τους είναι πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή και προσπαθούν να τηρούν το αρχαίο ρητό: «τα εν οίκω μη εν δήμω»: δεν απασχολούν συχνά τα μέσα.

Παρόλα αυτά, τον Ιούνιο του περασμένου έτους κυκλοφόρησαν κάποιες από τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Νάξο όπου δεν μπορούσαν να κρύψουν τον έρωτά τους.

 

Την ίδια περίοδο η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξή της δήλωνε: «Όταν ξεκινάει κάτι με έναν άνθρωπο, δεν ξέρεις πού θα καταλήξει. Όταν μια γνωριμία μετρά έξι μήνες, δεν μπορώ να βγω και να πω "είμαι ευτυχισμένη, είναι ο άνθρωπός μου", το θεωρώ λίγο λάθος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι καλά».

Κι εκεί που όλα καλά όλα ανθηρά, στα μέσα του ίδιου καλοκαιριού βγαίνουν οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες ξένες ομάδες όπως η Σοσιεδάδ ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ισπανό παίκτη και οι φήμες περί ενδεχόμενου χωρισμού φουντώνουν.

Κάτι τέτοιο, φυσικά, όχι μόνο δεν συνέβη, αλλά το ζευγάρι φρόντισε να σβήσει τελείως την παραφιλολογία αυτή μιας και ο Μποτία άρχισε να μένει όλο και πιο συχνά στο σπίτι της Φουρέιρα. Μάλιστα δημοσίευμα από τα Παραπολιτικά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας μένουν μαζί αν και ο ποδοσφαιριστής δεν έχει μεταφέρει όλα του τα πράγματα στο σπίτι της τραγουδίστριας».

 

 

Summer☀️🏖😎...

A post shared by Botia*3* (@botia_3) on

 

Δεκέμβριος 2017 πλέον και η Ελένη σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Late Night» μιλά ανοιχτά για τον άνθρωπο που είναι στη ζωή της. Μεταξύ άλλων, σε ερώτηση για το αν θα τον ακολουθούσε στο εξωτερικό σε περίπτωση που εκείνος άλλαζε ομάδα η ίδια είπε: «Νομίζω ότι είναι δύσκολο αυτό για εμένα. Στην εποχή που εγώ κάνω καριέρα, θεωρώ ότι δεν έχω κάνει τόσα πολλά πράγματα για να μπορώ να παρατήσω αυτό που χτίζω ακόμη». Το 2018 τους βρίσκει μαζί και μάλιστα ο φακός των παπαράτσι τους τσάκωσε και πάλι, αυτή τη φορά να βγαίνουν από το σπίτι τους. Η λεζάντα έλεγε: «Τέλος στα σενάρια χωρισμού».

 

 

Η επιλογή της Ελένης για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision έχει ανακοινωθεί και οι συνεντεύξεις που παραχωρεί αυξάνονται στο πλαίσιο της προώθησης της συμμετοχής της. Φυσικά οι ερωτήσεις δεν αφορούν μόνο τη δουλειά της αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η ίδια σε σχετικές ερωτήσεις απαντά: «Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που είμαι μια χαρά. Ο Αλμπέρτο πιστεύει σε μένα και θεωρεί πως πρέπει να λάβω μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision».

Με τον Αλμπέρτο όπως αποκάλυψε η ίδια μιλούν μόνο στα αγγλικά, ενώ κι εκείνη έχει μάθει κάποια ισπανικά.

 

 

🐒...

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

 

Μέχρι και πριν λίγο καιρό, η τραγουδίστρια σε ερώτηση για το αν θα την ακολουθούσε ο σύντροφός της στην Λισαβόνα, απαντούσε πως εκείνος κάνει μια δουλειά στην οποία δεν μπορεί να ταξιδέψει όποτε θέλει.

Ωστόσο ο Μποτία βρήκε την ευκαιρία και ταξίδεψε για να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του, δίνοντάς της ένα κίνητρο παραπάνω να βάλει κυριολεκτικά... φωτιά στη σκηνή και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού.

 

 

Πγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη