Tα ρέστα του για παίκτη που ήθελε στον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης

Kοντά στον Εργκους Κάτσε βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε ο Νίκος Νταμπίζας στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (07/06).

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ελληνική ιστοσελίδα SDNA αναφέρουν ότι το τριφύλλι δέχτηκε να καλύψει μεγάλο μέρος από το συμβόλαιο του Αλβανού μέσου και η διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ανοιχτή με αρκετές πιθανότητες θετικής έκβασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Κάτσε έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό έχοντας επαφή τόσο με τον Γιώργο Δώνη όσο και με το Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση που βρήκε ανταπόκριση από το Δικέφαλο.

Θυμίζουμε ότι ο Αλβανός επιθετικός είχε μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο προκειμένου να υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ τον περασμένο Ιανουάριο, όταν προπονητής των γαλαζοκιτρίνων ήταν ο Έλληνας τεχνικός.

Τη μεταγραφή, όμως, χάλασαν οι οργανωμένοι της ομάδας της Λευκωσίας.  Τότε ο Γιώργος Δώνης είχε δηλώσει: «Αγωνιστικά ο Κάτσε ήταν μέσα στις δυο πρώτες μου επιλογές μου από την αρχή μαζί με τον Οφόρι. Θεωρώ ότι χάσαμε ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Πάνω από όλα είμαι Έλληνας και αγαπάω την πατρίδα μου. Νομίζω ότι ειδικά η χώρα μου δεν κινδυνεύει από κανένα Κάτσε, κινδυνεύει από τους ίδιους τους Έλληνες. Είμαστε άδικοι απέναντι σε ένα νέο παιδί και νομίζω».
 

Δειτε Επισης

Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»
Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης
Σπουδαία κίνηση για την Πάφο-Συνεργασία με την ακαδημία της Γουότφορντ
Τούτιτς: Η Ομόνοια μπορεί να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο, το αξίζει
Χωρίς Βαλμπουενά στον επαναληπτικό με Πάφο ο Απόλλωνας
Πώς απαντά το ΓΣΠ για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ και για οφειλόμενα ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας
Ανακοινώθηκαν τα τελευταία ντέρμπι του πρωταθλήματος από την ΚΟΠ
Έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΚΟΠ η UEFA και αλλάζει η ώρα έναρξης των αγώνων της Εθνικής