Επίθεση της ΠΑΕ Ηρακλής στον Έλιο Πίντο

Ο Έλιο Πίντο αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ηρακλή, αλλά ο Πορτογάλος χαφ δεν είχε ως πρώτη επιλογή τον Ηρακλή. Τώρα που τα πράγματα δεν του πήγαν όπως τα περίμενε και βρέθηκε χωρίς ομάδα (χάλασε η μεταγραφή του στην Ανόρθωση), έκανε γνωστό πως είναι διαθέσιμος.

Αυτό εξόργισε τους ανθρώπους του Ηρακλή που πέρασαν στην αντεπίθεση, με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο να δηλώνει: "Χρησιμοποίησε τον Ηρακλή και οι αξίες του δεν ταιριάζουν με αυτές της ομάδας μας".


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Πίντο: "Η είδηση της διαθεσιμότητας του Πίντο μας δίνει την ευκαιρία να τονίσουμε άλλη μια φορά την σημασία της διατήρησης των αξιών μας και να αντισταθούμε σε ότι μπορεί να μας αποσπάσει από το αληθινό όραμα μας για τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι κάτι το μοναδικό. Οι παίκτες πρέπει να τιμούν τα χρώματα του με υπερηφάνεια, πίστη και αφοσίωση. Πρέπει να δουλεύουν σκληρά για την ομάδα και να αναδείξουν μαζί με το ταλέντο τους, την αξιοπρέπεια, τον καλό χαρακτήρα και τον σεβασμό καθώς μόνο το ταλέντο δεν έχει αξία χωρίς όλα τα άλλα. Ο Ηρακλής δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Πίντο.

Ο Ηρακλής δεν ήταν η δεύτερη επιλογή του Πίντο Ο Ηρακλής έγινε επιλογή για τον Πίντο μόνο όταν οι υπόλοιπες επιλογές του δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. «Το περασμένο καλοκαίρι, ήμασταν περιχαρείς που θα είχαμε τον Πίντο στην ομάδα» είπε ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: «Δυστυχώς όλοι μας ξαφνιαστήκαμε και απογοητευτήκαμε όταν αποφάσισε να πάει κάπου αλλού την τελευταία στιγμή και αφού είχαμε συμφωνήσει και ετοιμάσει το συμβόλαιο του.

Η συμπεριφορά του ήταν ανέντιμη. Χρησιμοποίησε τον Ηρακλή και οι αξίες του δεν ταιριάζουν με αυτές της ομάδας μας. Μάλιστα έμαθα για το ενδιαφέρον του να έρθει στον Ηρακλή από τον μάνατζέρ του και όχι τον ίδιο, μόλις την τελευταία εβδομάδα».
 

Δειτε Επισης

Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη