Πρώην διαιτητής δουλεύει σε περίπτερο και κάνει Deal (vid)!

Είναι ένας από τους ρέφερι που δύσκολα μπορείς να ξεχάσεις. Άλλωστε ήταν ο πρωταγωνιστής με το επικό επεισόδιο (που αργότερα έγινε και διαφήμιση) με τον Νίκο Αναστόπουλο σε ένας ματς Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα.
 
Ο «μουστάκιας» είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο και ο τέταρτος τότε διαιτητής τον απέβαλε με αποτέλεσμα ο Αναστόπουλος να του λέει πως θα κάτσει ήρεμος και δεν πρόκειται να ξανά μιλήσει.
 
Ο λόγος για τον Μιχάλη Τσινιάρη. Ο πρώην διαιτητής (σφύριξε για δύο σεζόν στην πρώτη κατηγορία) βρίσκεται για 7η μέρα στο τηλεπαιχνίδι Deal του Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο και θέλει να δοκιμάσει την τύχη του με τον τραπεζίτη, αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει.
 
Ο Μιχάλης Τσινιάρης είναι στην 5άδα με τους παίκτες που αν βρουν τη σωστή απάντηση θα μπουν στο παιχνίδια, αλλά σε 7 σερί ερωτήσεις δεν έχει βγει νικητής.
 
Ο πρώην ρέφερι δήλωσε ότι πλέον δουλεύει σε περίπτερο και είναι και πωλητής ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ έχει δουλέψει και ως ταξιτζής. Σε παλαιότερη συνέντευξη του και αφού είχε κρεμάσει τη σφυρίχτρα του είχε δηλώσει:
 
«Το σύστημα που ήταν τότε και τώρα με είχε χρεώσει για Παναθηναϊκό. Κι επειδή δεν έκανα το χατίρι τους, έπρεπε να βγω. Ήμουν και θα είμαι ΑΕΚ, αλλά όσοι πιστεύουν ότι βοήθησα ως διαιτητής την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό, μπορούν να δουν σε DVD τα παιχνίδια που διηύθυνα».
 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες