ΠΑΟΚ από… ατσάλι, έφυγε με «διπλό» από το Καραϊσκάκη!

Λένε ότι ένας πρωταθλητής πρέπει να έχει… άστρο! Λένε ότι ένας πρωταθλητής πρέπει να παίρνει σπουδαίες νίκες ακόμη και σε μεγάλα ντέρμπι, έστω κι αν δεν βρεθεί στην καλύτερη του μέρα!
 
Αν δεχτούμε ότι τα συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά «δόγματα» έχουν δόση αλήθειας, τότε οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να ελπίζουν βάσιμα ότι στο τέλος της φετινής σεζόν θα δουν την αγαπημένη τους ομάδα να επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου!
 
Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Για τα δικά του υψηλά στάνταρντς δεν ήταν καν καλός. Κι όμως, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με έναν τεράστιο θρίαμβο (με 1-0) και με ένα τρίποντο το οποίο στην εξίσωση του φετινού πρωταθλήματος μπορεί να αποδειχτεί κάτι περισσότερο από καθοριστικό!
 
Για να συμβεί αυτό, βέβαια, οι Θεσσαλονικείς χρειάστηκε να έχουν κάτω από τα δοκάρια τους έναν… ιπτάμενο Αλέξανδρο Πασχαλάκη που πραγματοποίησε εμφάνιση εφάμιλλη εκείνης του «Ντα Λουζ» στο πρώτο παιχνίδι με την Μπενφίκα και φυσικά τους Γιαννιώτη – Βούκοβιτς συμμάχους στην προσπάθειά τους, καθώς πρωταγωνίστησαν σε ένα απίθανο… blooper παραβιάζοντας ουσιαστικά μόνοι τους την «ερυθρόλευκη» εστία!
 
Άλλοι θα μιλήσουν για «θεία δίκη». Άλλοι θα θυμηθούν εξαιρετικές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη που δεν συνοδεύτηκαν από αποτελέσματα αντάξια της απόδοσής του. Μάλλον, όμως, την τιμητική τους έχουν απόψε όσοι πιστεύουν στα… σημάδια της μοίρας. Γιατί το «διπλό» του ΠΑΟΚ, με τον τρόπο που επιτεύχθηκε (σ.σ. είναι χαρακτηριστικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» σκόραρε… χωρίς τελική στην αντίπαλη εστία) μόνο ως… σημάδι τίτλου μπορεί να εκληφθεί!
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μεριά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Χασάν.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο, Κάνιας, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη