Η Μαρίνα κράτησε τον Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ!

Λένε πως πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μια δυναμική γυναίκα και η σύζυγος του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Μαρίνα, φροντίζει να το αποδεικνύει, έχοντας ενεργό ρόλο στις αποφάσεις του Σέρβου επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Μαρίνα, μίλησε για πρώτη φορά στα σερβικά ΜΜΕ, για την γνωριμία της με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αλλά και για την απόφασή τους, να παραμείνουν στην Θεσσαλονίκη παρά τα εκατομμύρια που στρώθηκαν στα πόδια τους από ομάδα της Κίνας.

Όπως αποκάλυψε η Μαρίνα Πρίγιοβιτς ο Αλεξάνταρ την συμβουλεύεται για όλες τις αποφάσεις που παίρνει όσον αφορά την καριέρα του, με την Σέρβα καλλονή, να είναι αυτή που… όρθωσε ανάστημα για την παραμονή στη Θεσσαλονίκη.
 
«Όταν πρόκειται να πάρει μια σημαντική απόφαση ο Αλεξάνταρ με συμβουλεύεται. Αν αναλύσουμε την μέχρι τώρα καριέρα του, έχουμε πάρει τις σωστές αποφάσεις. Τον περασμένο χειμώνα, ο Άλεξ δέχθηκε πρόταση πολλών εκατομμυρίων από ομάδα της Κίνας. Εγώ δεν ήθελα να πάμε στην Κίνα.
 
Έχουμε προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη και δεν κάναμε λάθος, που δεν πήγαμε στην Κίνα. Έχω διανύσει μεγάλο δρόμο με τον Άλεξ, από την ανωνυμία του, στο να μην μπορεί να περπατήσει στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να τον σταματούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για μια φωτογραφία», ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πρίγιοβιτς, που στη συνέχεια μίλησε για την γνωριμία της με τον Αλεξάνταρ.
 
«Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στον κινηματογράφο. Παρακολουθήσαμε την ταινία "Due Date". Στη συνέχεια ο Άλεξ επέστρεψε στην Ελβετία, και εγώ έμεινα στο Βελιγράδι. Στην αρχή δημιουργήσαμε σχέση εξ αποστάσεως και πήγαινα στην Ελβετία όποτε μπορούσα, ενώ ο Άλεξ ερχόταν στο Βελιγράδι όταν οι υποχρεώσεις του το επέτρεπαν.
 
Οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί, μας "σκότωναν", τότε δεν υπήρχε viber και whats app. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να μετακομίσω στην Ελβετία και αυτό ήταν. Ακολούθησαν η Νορβηγία, η Σουηδία η Τουρκία, η Πολωνία και τώρα η Ελλάδα».
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν