Να χαζεύει όλη η Ελλάδα, δυο φορές την εβδομάδα!

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε «τελικός» μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του Europa League. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται -ωστόσο- πως φτιάχνεται με τους «τελικούς» και μπήκε με το... καλημέρα, αποφασισμένος να αποδείξει πως -μαζί με την Τσέλσι- το εισιτήριο της πρόκρισης στους «32» του Europa League του ανήκει.
 
Πριν ακόμη συμπληρωθεί το 20λεπτο της αναμέτρησης, ο Δικέφαλος είχε ανεβάσει το δείκτη του σκορ στην Μπορίσοφ Αρένα στο 0-3, «σοκάροντας» τους Λευκορώσους, οι οποίοι είδαν την εστία τους να παραβιάζεται από τον παίκτη που είχαν χαρακτηρίσει ως τον Νο1 κίνδυνο για την ομάδα τους, τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
 
Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον Λέο Ζαμπά, στον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε φανέλα βασικού προκειμένου να ξεκουράσει τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Βραζιλιάνος από δημιουργός του πρώτου τέρματος, εξελίχθηκε σε απόλυτο «εκτελεστή» και με δύο προσωπικά τέρματα, έδωσε διαστάσεις θριάμβου από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
 
Στην αντίπερα όχθη, κάθε διάθεση δημιουργίας και... εκτέλεσης της ΜΠΑΤΕ έπεφτε πάνω στο δίδυμο Κρέσπο - Βαρέλα, με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό, επιβάλλοντας το τέμπο του.
 
Στο β΄ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, οι Λευκορώσοι μπήκαν πιο δυνατά, προφανώς φοβούμενοι διασυρμό και με την βοήθεια του Αλεξέι Μπάχα που προχώρησε σε... πινελιές από τον πάγκο, κατάφεραν να μειώσουν σε 1-3 με τον Σκάβις.
 
Ο ΠΑΟΚ -ωστόσο- δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη, με τον Ζαμπά να μετράει μια ακόμη ασίστ σε μια εκπληκτική για τον ίδιο βραδιά, «σερβίροντας» για τον Πέλκα, ο οποίος με ένα εκπληκτικό σουτ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το 1-4, σφραγίζοντας με γκολ την γενικότερη παρουσία του στο αποψινό παιχνίδι.
 
Η σειρά των δύσκολων παιχνιδιών για τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία (σ.σ. παρένθεση το παιχνίδι με την Τσέλσι), καθώς μετά το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Super League, ο Δικέφαλος συνεχίζει τις... πτήσεις του και στην Ευρώπη και μπορεί μαζί με τους Λονδρέζους να κάνουν όνειρα... πρόκρισης.
 
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Τσέλσι-Βίντι 1-0
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-ΠΑΟΚ 1-4

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 12ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
1. ΤΣΕΛΣΙ 6
2. ΠΑΟΚ 3
3. ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ 3
4. ΒΙΝΤΙ 0
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας