Καρυδάτο διπλό τίτλου μέσα στο κάστρο του ʼρη!

Τώρα πλέον όλοι κατάλαβαν πόσο πολλοί έλειψε το clasico της Θεσσαλονίκης. Στο καλύτερο παιχνίδι της φετινής Super League, Αρης και ΠΑΟΚ, έδωσαν… ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα και νικητή τον ΠΑΟΚ (1-2) με… ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του!

Το πρώτο έπειτα από 4,5 χρόνια ντέρμπι των δύο «μονομάχων» της Θεσσαλονίκης είχε: Γκολ, δύο πέναλτι (το ένα χαμένο), πάθος, ένταση, εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες κι όλα αυτά μέσα σε μία κόσμια συμπεριφορά, τόσο του κόσμου των Κιτρίνων που κατέκλυσαν κάθε άκρη του «Κλεάνθης Βικελίδης», όσο και των παικτών των δύο αντιπάλων. Το γρήγορο γκολ του Αρη έριξε στον… κάδο των αχρήστων τα όποια πλάνα είχαν για το παιχνίδι οι δύο προπονητές.

Ο Ματέο Γκαρσία, σκόραρε στην πρώτη φάση του ντέρμπι κι αυτό ήταν καταλυτικό στην εξέλιξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να αλλάζει την προσέγγιση του αγώνα, να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Αρη. Ο Δικέφαλος μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα ήταν καλύτερος, είχε ευκαιρίες, όλες όμως σταμάτησαν πάνω στον Κουέστα που κατέβασε τα… ρολά. Η ισοφάριση ήρθε δια… ποδός Πρίγιοβιτς από τα έντεκα μέτρα, ύστερα από το κερδισμένο πέναλτι του Βιεϊρίνια σε χέρι του Τζανακάκη.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα κύλησα ακριβώς όπως στο πρώτο. Εξαιρετικός ρυθμός, φάσεις και... ανατροπές. Μοιραίος για τους Κίτρινους ο Χάμζα Γιουνές. Ο Τυνήσιος επιθετικός, αν και μετρούσε δύο στις δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, αστόχησε στο τρίτο ή αν προτιμάτε νικήθηκε από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, στην πιο κομβική φάση του αγώνα. 

Ο ΠΑΟΚ που έψαχνε τη δική του καλή στιγμή τη βρήκε έξι λεπτά πριν το φινάλε, με τον Πρίγιοβιτς με προβολή να νικάει Σόουζα και Κουέστα, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ που έδωσε πλέον ξεκάθαρο προβάσισμα τίτλου στην ομάδα του Λουτσέσκου. 

Εξαιρετική στιγμή από τους φίλους του Αρη μετά το τέλος του αγώνα που αναγνώρισαν την προσπάθεια των παικτών της ομάδας τους και χειροκρότησαν θερμά για την προσπάθεια τους. 

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας